Istoricul festivalului Body Mind Spirit

Istoric Body Mind Spirit Festival

Festivalul Body Mind Spirit a fost realizat prima dată în februarie 2007, la iniţiativa:

  • Mihaelei Popa, care dorea sa creeze un spaţiu de întâlnire a importatorilor, producătorilor, profesioniştilor în domeniul produselor naturiste şi a terapiilor complementare, cu persoanele interesate în utilizarea acestor metode pentru vindecarea fiinţei umane  şi a
  • Anei Ramona Tunaru, care a denumit acest eveniment Body Mind Spirit Festival, pornind de la vechile tradiţii asiatice care considerau chiar şi cu mii de ani în urmă, că există o strânsă legătura între corp, minte şi suflet şi că orice vindecare se poate realiza numai dacă avem în vedere  o abordare holistică a fiinţei umane – trup, minte şi spirit.

După primul eveniment, care s-a desfăşurat la Centrul Naţional al Dansului, în clădirea Teatrului Naţional din Bucureşti, Mihaela Popa a continuat realizarea festivalului, împreună cu echipa sa formată din Florin Chircă, Daniela Cristea şi Somar Kadhanoun la departamentul IT.

Ana Ramona Tunaru şi-a continuat visul de a realiza un centru de dezvoltare personală, profesionist, pentru copii, iar acum lucreaza în Marea Britanie.

Festivalul se desfăşoară în fiecare an, în Bucureşti, la Sala Palatului – toamna şi primavara, precum şi în ţară – până acum având ediții în Iaşi, Braşov şi Constanţa.

Începând cu Iulie 2014, Festivalul Body Mind Spirit a fost preluat de către foștii angajați ai Centrului Body Mind Spirit, Florin Chircă și Somar Kadhanoun împreună cu alți colaboratori, prin intermediul unei societăți noi înființate de aceștia, ILKAVISO SRL-D, Pentru a marca schimbarea petrecută s-a decis schimbarea denumirii expoziției din Body Mind Spirit Festival în Body Mind Spirit Expo.

În anul 2008, a fost lansată şi revista tipărită Body Mind Spirit Magazine, cu informaţii utile pentru trup, minte şi spirit, având ca şi redactor şef pe Cihodaru Patricia.  Deşi revista a fost apreciată de cititori, principalul distribuitor –Rodipet- nu a mai returnat niciodată banii încasaţi din vânzarea ei şi din lipsă de alte fonduri, revista nu a mai fost tiparită.

Din dorinţa de a realiza o versiune gratuită a revistei, ea poate fi citită în prezent on-line pe adresa revista.bmse.ro şi conţine articole scrise de diverşi specialişti, din ţară şi din străinătate.

Inscrieti-va la newsletterul Body Mind Spirit!

Nu ratati niciun eveniment Body Mind Spirit din tara si Bucuresti, fiti la curent cu ultimele noutati din domeniul dezvoltarii personale, sanatatii si spiritualitatii. Aveti numai de castigat: informatii utile, articole in premiera, oferte speciale oferite doar abonatilor nostri de catre partenerii si expozantii Body Mind Spirit Expo!

Respectam confidentialitatea. Aveti oricand posbilitatea dezabonarii