Istoricul târguluui Body Mind Spirit Expo

Istoric Body Mind Spirit Expo

Festivalul Body Mind Spirit a fost realizat pentru prima dată în luna februarie 2007, din dorința de a se crea un spaţiu întâlnire a producătorilor și profesioniştilor în domeniul produselor naturiste, sănătății şi a terapiilor complementare, cu persoanele dornice de o stare de bine.

Denumirea acestui eveniment, Body Mind Spirit Expo, pornind de la vechile tradiţii asiatice care considerau chiar şi cu mii de ani în urmă, că există o strânsă legătura între corp, minte şi suflet şi că orice vindecare se poate realiza numai dacă avem în vedere  o abordare holistică a fiinţei umane – trup, minte şi spirit.

Evenimentul se desfăşoară de două ori pe an, în Bucureşti, la Sala Palatului – toamna şi primăvara, precum şi în ţară – până acum având ediții de succes și în orașe precum Iaşi, Braşov sau Constanţa. Cu o experiență de peste 10 ani de activitate, Body Mind Spirit Expo, se bucură de numeroase ediții realizate până în prezent cu succes, reușind prin misiunea lui de a îmbunătății stiluri de viață să devină cel mai mare târg de sănătate, frumusețe și dezvoltare personală din țară.