Schița Expoziției Body Mind Spirit Expo

Atat Parterul cat si Etajul 1 sunt SOLD-OUT aceasta editie!

Multumim pentru interes. Pentru urmatoarea editie vom avea in vedere extinderea spatiului expozitional. Daca doriti sa va contactam din timp pentru aceasta va rugam sa ne lasati urmatoarele detalii:

Schita expozitiei, cu ambele etaje o puteti consulta mai jos. Pentru a rezerva apasati pe standul dorit, daca este verde, si completati formularul. Atentie insa, rezervarile nu se actualizeaza in timp real pe site asa ca s-ar putea ca standul solicitat de dvs. sa fie deja ocupat, in acest caz vom veni cu o propunere cel putin la fel de buna ca cea aleasa de dvs.
Etajul 1 deja nu mai are nevoie de nicio prezentare, vizitatorii sunt obisnuiti (si indrumati prin rollup-uri si alte mijloace de semnalizare) sa urce la etaj si pentru expozanti si pentru salile de workshop-uri!

[plan-etaj-2018]

Plan parter
[plan-parter-2018]

[button style=”btn-default” icon=”fa fa-save” align=”left” iconcolor=”#dd3333″ type=”link” target=”_blank” title=”Descarcă Schița Expoziției în format PDF” link=”/wp-content/uploads/2019/08/Plan-Schita-BMS-EXPO-XXVI-octombrie-2019.pdf”]

[notification type=”alert-danger” close=”false” ]Ultima actualizare: 27.01.2020[/notification]