Schița Expoziției Body Mind Spirit Expo

Descarcă Schița Expoziției în format PDF

 

Schita expozitiei, cu ambele etaje o puteti consulta mai jos. Pentru a rezerva apasati pe standul dorit, daca este verde, si completati formularul. Atentie insa, rezervarile nu se actualizeaza in timp real pe site asa ca s-ar putea ca standul solicitat de dvs. sa fie deja ocupat, in acest caz vom veni cu o propunere cel putin la fel de buna ca cea aleasa de dvs.
Etajul 1 are cele mai accesibile preturi de participare la un eveniment de asemenea anvergura si suntem deja la a cincia editie de cand acesta e plin, iar vizitatorii sunt obisnuiti (si indrumati prin rollup-uri si alte mijloace de semnalizare) sa urce la etaj si pentru expozanti si pentru salile de workshop-uri!

Plan parter

Ultima actualizare: 8.08.2019

Inscrieti-va la newsletterul Body Mind Spirit!

Nu ratati niciun eveniment Body Mind Spirit din tara si Bucuresti, fiti la curent cu ultimele noutati din domeniul dezvoltarii personale, sanatatii si spiritualitatii. Aveti numai de castigat: informatii utile, articole in premiera, oferte speciale oferite doar abonatilor nostri de catre partenerii si expozantii Body Mind Spirit Expo!

Respectam confidentialitatea. Aveti oricand posbilitatea dezabonarii

Aveti vreo nelamurire?
Daca vreti sa aflati preturile de participare, daca aveti mai multe intrebari. Spuneti DA si introduceti-va detaliile de contact!
Introduceti datele dvs. de contact
Multumim pentru interesul acordat!
Va vom contacta in cel mai scurt timp!
Inchide