Workshop – Regenerarea corpului prin puterea minții subconștiente

Speaker: Trainer NLP, Time Line Therapy®, hipnoza Camelia Paduraru

“Dacă organismul ar fi o oglindă metaforică vie a gândurilor tale subconștiente cel mai bine ascunse? Ai fi dispus să le descoperi?”

Faptul că există o legătură profundă între modul cum gândim, starea emoțională, situațiile de viață și corp nu mai e de mult o noutate. Cu toții am avut situații în care să fi simțit cum în urma perioadelor de stres puternic, organismul a reacționat; sau cum, în urma unui eveniment neașteptat, puternic încărcat emoțional, corpul a dat semne, fie prin hiperactivitate, fie prin slăbiciune.

Totuși, reprezentarea foarte clară a modului cum funcționează această legătură este încă incertă. Căci cu toții știm și oameni care trăiesc perfect sănătoși în stres, nu-i așa?

Fără a pretinde că deținem răspunsuri ultime, îți propunem o abordare proaspătă a informației la care ai fost deja expus, o experiență personală, precum și perspective cu care probabil n-ai avut ocazia să intri în contact până acum pentru consolidarea stării tale de bine.

Vino la workshop-ul “Regenerarea corpului prin puterea minții subconștiente” pentru a descoperi:

  • De ce nu poți să schimbi nimic durabil lucrând doar cu mintea conștientă;
  • Ce face diferența dintre oamenii care se fac bine și cei care nu?
  • Ce îți erodează resursele de energie și vitalitate fără să-ți dai seama?
  • Bariere neașteptate ce-ți pot sabota rezultatele;
  • Factori nevăzuți care ghidează din umbră tot ceea ce faci;
  • Cum poți prelua controlul asupra factorilor subconștienți din spatele bunăstării tale fizice?
  • Tehnicile Time Line Therapy™ – procese simple și foarte eficiente care te ajută să reversezi impactul nedorit al evenimentelor din trecut stocat ca emoții negative sau decizii limitatoare;
  • META-Health™ – abordarea integrativă a bunăstării fizice și psihice;
  • Ce-ar fi dacă înțelegerea corpului ți-ar deveni cel mai puternic aliat în evoluția personală?

Ar merita să aloci 50 de minute pentru a-ți pune întrebări și a vedea cum? Alătură-ni-te în această experiență de autocunoaștere la un alt nivel de conștientizare!

Cea mai mare greșeală în tratamentul bolilor este că avem medici pentru corp și medici pentru suflet, deși cele două nu pot fi separate.” – Platon.

Vă așteptăm să le integrăm împreună!

Despre Speaker

camelia-paduraruTrainer NLP și Coaching certificat internațional în US, Nevada cu Tad James Co;
Master Trainer în procesele Time Line Therapy™ certificat de ITLTA;
Master Practitioner Hipnoză certificat ABH;
Practitioner META-Health™ certificat de International META-Health™ Association (IMMA);
Speaker META-Health™ certificat de IMMA;
Absolvent “Comunicare și Relații Publice”.
Camelia Păduraru este trainer NLP certificat internațional de unul dintre pionierii în domeniul programării neuro-lingvistice și fondatorul celei mai mari școli de training din lume, Dr. Tad James.
În calitate de fondator al Crafting Minds, ea aduce în România modelul unic de evoluție personală dezvoltat de dr. James ce include procesele NLP, Time Line Therapy™, Hipnoză și Coaching și care oferă oamenilor resurse puternice pentru schimbarea vieții în bine de peste 30 de ani.

În acest scop, Camelia organizează cursuri intensive de certificare în programare neuro-lingvistică și sesiuni individuale de coaching pentru creșterea performanțelor și îndeplinirea obiectivelor clienților, fie că preocupările acestora se concentrează pe dezvoltarea afacerii, educație, creștere personală, carieră, sănătate sau relații.

Misiunea sa este să ofere sprijin, abilități și metode avansate pentru cat tu să capeți claritate asupra a ceea ce dorești, să descoperi ce te ține în loc, să îndepărtezi blocajele și să trăiești împlinit la un alt nivel de conștientizare.