Experimenteaza vindecarea – dincolo de orice ai citit, gandit sau visat despre asta

SPEAKER: Mentor Andra Ivanov

TEMA: Experimenteaza vindecarea – dincolo de orice ai citit, gandit sau visat despre asta

DESCRIERE:

„Daca esti norocos, vindecarea ta va veni in forma pe care ai anticipat-o. Daca esti intr-adevar norocos, vindecarea ta va veni intr-o forma pe care nici n-ai visat-o, aceea pe care Universul a gandit-o in mod specific pentru tine.”– dr. Eric Pearl, cel care a descoperit metoda Vindecarea Reconectiva®.

Fiecare dintre noi suntem nascuti cu abilitati de vindecare, de vindecatori. Dumnezeu s-a ingrijit de acest aspect. Este nevoie sa avem incredere in noi si in capacitatea noastra de a le putea „trezi”. Iar prin intermediul Vindecarii Reconective® si Reconectarii™ putem invata acest lucru.

Ce este Vindecarea Reconectiva®?

Metoda noua si revolutionara de a vindeca si de a fi vindecat, Vindecarea Reconectiva® este adesea o experienta care schimba viata, deoarece utilizeaza noi frecvente care permit vindecarea trupului, mintii si spiritului. Diferita de Reiki, Qi Gong, Vindecarea Pranica sau Johrei, Vindecarea Reconectiva® este dincolo de oricare tehnica, este mai mult de atat.

Cum se lucreaza in aceasta metoda?

 Foto 1

Se lucreaza in sedinte individuale, de regula trei, acestea putandu-se repeta cam dupa un an. Asa cum explica dr. Eric Pearl in cartea „Reconectarea: Vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine”, ecuatia vindecarii are trei termeni: clientul/beneficiarul sedintei de vindecare, sursa frecventelor si practicianul.

Practicianul de Vindecare Reconectiva are, in cadrul sedintelor, rolul de catalizator, de transmitator al frecventelor reconective intre sursa acestora si client/pacient. Indepartarea interferentelor sau blocajelor persoanei respective/pacientului cu care lucreaza, este cel mai probabil lucru care se petrece.

Sarcina pe care o au practicienii este de a observa ce simt in timpul sedintei si de a fi catalizatorii vindecarii persoanei. Nu dirijeaza si nu indruma energiile, nu fac evaluare diagnostic, mai mult chiar este de preferat sa stie cat mai putin despre dezechilibrul cu care vine clientul.

Universul/Dumnezeu/Iubirea/Inteligenta universala stie cel mai bine ceea ce are nevoie clientul, mintea noastra dandu-si doar cu parerea.

La fel ca in orice metoda de vindecare alopata sau nealopata, nici in aceasta metoda nu se fac promisiuni sau garantii. Invitatia catre toata lumea este ca merita incercata, experimentata.

Ce este Reconectarea personala ?

Reconectarea personala este un process unic in viata, consta in doua sedinte diferite si are ca scop evolutia personala.

Reconectarea face sa revina si activeaza conexiunile dintre sistemul energetic al omului,  sistemul energetic universal  si reteaua care inconjoara Pamantul.

Aceasta permite schimbul de lumina si informatie, reconectarea spiralelor de AND si reintegrarea stringurilor.

Cum putem beneficia in Romania de aceasta metoda?

„Pentru mine cea mai mare bucurie este sa fiu un termen al ecuatiei vindecarii si sa impartasesc aceasta metoda oricaror persoane care aleg sa utilizeze frecventele reconective in propria cale de evolutie”, Andra Ivanov, practician de Vindecare reconectiva si Reconectare din Romania.

Andra Ivanov este persoana care a contribuit la introducerea in Romania a acestei metode de vindecare  in calitate de cosponsor al Reconectarii™. Din anul 2007, Andra este practician de Vindecare Reconectiva® si Reconectare™ si practica exclusiv aceasta metoda de vindecare, la cabinetul din Bucuresti sau la distanta.

Mentor/Indrumator pentru practicieni si Asistent international (Teaching Assistant) din 2008, participa alaturi de dr. Eric Pearl si echipa acestuia la seminarele oferite de The Reconnection in intreaga lume.

“Lucrarea” pe care o iubeste cel mai mult este cea in cadrul claselor Copiii si Reconectarea (Reconnective Kids), clase pe care le sustine atat in Bucuresti, cat si in tara cu mult drag.

Foto 2

“Copiii sunt uimiti de toate; ei vad lumea ca pe o aventura noua, in fiecare zi. Intrucat nu cunosc contextul nostrum  limitat, in care asezam lucrurile, copiii nu sunt orbiti de nimic din ceea ce vad. Fara a fi fost invatati ce este frica, ei nu se restrictioneaza cu “trebuie”, “nu trebuie”, cu ritualuri obligatorii sau seriozitate. Totul face parte din universal minunat pe care au venit sa-l locuiasca”, dr. Eric Pearl – „Reconectarea: Vindeca-i pe altii, Vindeca-te pe tine”.

Si anul acesta, la data de 6 decembrie 2014,  la editia de iarna a Festivalului Body Mind Spirit, Andra Ivanov va invita si va asteapta cu drag sa va intalniti cu vindecarea reconectiva.

Foto 3

Pe parcursul intalnirii:

–       veti fi informati despre felul cum functioneaza aceasta metoda de vindecare simpla si perfect potrivita transformarilor prin care trecem cu totii in aceasta perioada.

–       veti vedea efectiv cum lucreaza frecventele reconective prin demonstratia care va avea loc.

–       veti afla cum puteti beneficia si dvs de aceasta metoda, cum puteti ajuta pe altii si cum puteti deveni practicieni.

Prezentarea va avea un caracter interactiv si se va derula si in functie de intrebarile celor prezenti.

In Romania metoda este prezenta inca din anul 2007 cand Eric Pearl si echipa au inceput seria seminarelor de la Bucuresti, continuate apoi in 2008 si 2010. Peste 400 de romani au participat la seminarele sale, devenind practicieni de Vindecare Reconectiva si de Reconectare.

Pentru mai multe detalii se pot accesa:

www.reconectarea.com

http://andraivanov.blogspot.ro/

Vindecare Reconectiva in Romania cu mentori si practicieni. Medicină alternativă şi holistică

https://www.facebook.com/VindecareReconectiva