Quantum Touch – puterea de a vindeca

SPEAKER: Trainer si Terapeut Alin Marconi

TEMA: Quantum Touch – puterea de a vindeca

DATA/ORA: Sambata 6 Decembrie 2014, Sala A, 13:30 – 14:20

DESCRIERE:

Quantum Touch (Atingere Cuantică), este o tehnică de vindecare energetică.

Învăţând această tehnică de la Bob Rasmussen, Richard Gordon e cel care a făcut ca această terapie să fie cunoscută în lume şi a pus la punct sistemul actual de instruire a terapeuţilor. De asemenea, dezvoltă conceptul Quantum Touch propus iniţial de Rasmussen, aducând noi modalităţi de amplificare a energiei terapeutului, crescând astfel eficacitatea tehnicii de bază.
Mai mult, coagulează în jurul lui persoane cu capacităţi bioenergetice de excepţie, nativi americani şi alte naţionalităţi, împreună cu care extinde domeniul acestei terapii într-o zonă a spiritualului, care permite terapeutului accesul la energii din ce în ce mai elevate şi cu frecvenţe mult mai mari decât cele vehiculate în mod uzual.

Astfel, procesul terapeutic implică o punere a pacientului şi a zonei lui cu probleme, în rezonanţă cu energiile vitale mult amplificate ale terapeutului. Susţinerea fermă de către terapeut a vibraţiei celei mai înalte la care are acces, face ca aceasta să devină o energia dominantă în sistemul terapeut-pacient, iar pacientul nu face altceva decât să se pună la unison cu această vibraţie.
Faţă de terapiile bioenergetice clasice, în Quantum Touch nu se încearcă armonizarea diverselor aspecte de deficit sau exces energetic din corp, ci terapeutul pune o mostră de energie de vibraţie înaltă, iar zonele afectate ale pacientului se acordează prin fenomenul de rezonanţă la aceasta.

Astfel, pornind chiar de la nivelul cuantic – de unde şi numele terapiei – structurile dizarmonioase se restructurează din aproape în aproape, dinspre mic înspre mare, până când întreg corpul pacientului se reactivează şi se realiniază în tiparul iniţial cel mai armonios avut cândva de acesta.
De aici se poate intui caracterul neinvaziv al acestei tehnici. Astfel terapeutul propune corpului pacientului să îşi ridice singur vibraţia, având-o ca model pe a sa, iar corpul pacienului dispune când să se acordeze cu această energie. Pe de o parte terapeutul nu dă din energia lui pacientului forţându-l pe acesta să se încarce cu principiile lui, şi pe de altă parte, pacientul – ca sistem unitar – e cel care alege să intre în rezonanţă cu terapeutul.

Aparent greu de învăţat, datorită convingerii majorităţii oamenilor că trebuie să ai “bioenergie” sau capacităţi paranormale speciale, Quantum Touch este cea mai uşor de abordat tehnică pe care eu am învăţat-o. Fără a intra foarte adânc în aspectele energetice ale fiinţei noastre, fără a complica inutil cu informaţii ezoterice această tehnică, Richard Gordon reuşeşte să dea modalităţi atât de simple şi atât de practice de amplificare a energiei încât tehnica pare neverosimilă!

Neverosimilă sau nu, pot spune acum, după ani de practică, că Atingerea Cuantică este cea mai pragmatică tehnică pentru reducerea durerilor în formă acută de orice tip, şi dacă este abordată cu răbdare, de pacient evident, aduce rezultate cu adevărat spectaculoase la nivelul întregului corp, atât pe aspecte de corecţie a posturii fizice cât şi pe armonizarea proceselor din organism.