Supreme Reiki – Calea de transcedere a karmei si atingerea constiintei divine

Speaker: ALEXANDRU CULCEA – Mare Maestru Vindecator Intemeietor al Invataturii Supreme Reiki.

Doresc sa particip
Pe masura trecerii timpului, de cand Tatal Ceresc si-a desavarsit creatia prin cununa acesteia care este fiinta omeneasca, a avut loc indepartarea, pe nesimtite dar permanenta, de Calea care era pregatita pentru oameni. Ratacirile s-au accentuat datorita dezvoltarii ego-ului si a mintii. Aceste lucruri au condus la statuarea unor concepte si programe care in timp au capatat putere si care astazi reusesc sa-l tina pe om departe de ceea ce este menit sa fie. Lipsa iubirii, gandirea gresita, disparitia conceptiei de apartenenta la un intreg, neintelegerea relatiei cu Dumnezeu, diminuarea capacitatii de a comunica cu Acesta, si-au aratat efectele cu care intreaga lume se confrunta astazi: sanatatea este pe cale de disparitie, bunastarea se intalneste tot mai rar, speranta de viata scade, viata se umple cu rezolvarea problemelor nemairamanand timp si pentru altceva.
Supreme Reiki indeparteaza toate acestea si aduce acele schimbari de constiinta necesare pentru reasezarea fiintei omenesti in programul ei cosmic de dezvoltare. Supreme Reiki aduce completarea necesara tuturor metodelor de tratament existente, aducand si schimbarile interioare necesare vindecarii complete si ireversibile a tuturor aspectelor vietii.

Supreme Reiki a aparut ca o revelatie inceputa pe Sfantul Munte Athos, ca o necesitate a acestei perioade pe care o traim, ca transformare profunda a constiintei oamenilor. Transformarile in constiinta conduc la atitudini, comportamente, schimbarea conceptelor si a conceptiilor despre viata, la intelegerea intregului din care facem parte, astfel incat sunt inlaturate si evitate imbolnavirile, insuccesul, lipsurile. Supreme Reiki conduce la transformarea interioara a sinelui, astfel incat fiinta omeneasca sa-si redobandeasca potentialul de a fi sanatoasa, de a trai in abundenta si de a fi separata de boli, pericole, iar succesul sa fie ceva firesc.

Supreme Reiki are 7 grade, fiecare grad continand cate 6 simboluri sau tehnici.
Cele 6 simboluri ale primului grad au urmatoarele caracteristici principale:
• Eliberarea de efectele si consecintele nocive ale trecutului;
• Trairea in prezent;
• Eliberarea de frica de viitor;
• Perceptia prezentei lui Dumnezeu in viata noastra;
• Readucerea in prezent a sanselor si oportunitatilor irosite si nefructificate.
• Revelarea si reluarea lucrurilor neimplinite pentru a ne aseza in locul pregatit de Dumnezeu pentru noi.
Spre deosebire de celelalte forme de reiki, desfasurarea acestei invataturi constituie o initiere cvasi-permanenta a caracteristicilor simbolurilor. Fiecare caracteristica va fi initiata in timpul predarii ei. Dupa prezentarea tuturor caracteristicilor unui simbol se va face o pauza pentru initierea si sigilarea expresa a fiecarei persoane in parte cu simbolul insotit de calitatile lui. Aceste simboluri vor fi invatate sub stare meditativa, in care elevii vor intra la inceperea cursului.

Aceasta invatatura puternica este destinata ridicarii nivelului de sanatate, prosperitate si protectie a neamului romanesc.