Workshop – Fiti aici si acum

Speaker: Sri Vasudeva, Maestru spiritual
Data, ora: 12 Octombrie 2014, 16:00 – 16:50

In cadrul acestui workshop veti putea urmari discursul maestrului  Sri Vasudeva – “Fiti aici si acum “ (inregistrare video cu subtitrare) si de asemenea veti putea primi raspuns la intrebarile dumneavoastra, adresate in direct maestrului Sri Vasudeva, deoarece il vom avea alaturi de noi printr-o conexiune online pe Skype.
 ” Provocările din fața voastră sunt efectele karmice cu care voi aveți de lucrat. Nu le negați, onorați-le.”  Sri Vasudeva 
Sri Vasudeva

Sri Vasudeva este un Maestru spiritual al zilelor noastre care reunește într-un mod unic cunoaşterea spirituală estică şi vestică, stimulând potențialul evolutiv al oamenilor în vederea participării la crearea unor comunități mondiale armonioase, interconectate şi paşnice.

Pentru a-şi impărtăși viziunea, a înființat în 1988 organizația Blue Star, iar acum este prezent într-un mod activ în centrele sale internaționale.
 
Cărțile sale (Voi sunteți Lumina, Divinitatea Lăuntrică, Sinele ca lider şi Reflecții asupra Luminii interioare), împreună cu programele înregistrate transmise în mod regulat, discursurile, perioadele de retragere si meditație la nivel international,  precum şi întâlnirile personale, reprezinta o sursă constantă de inspirație si călăuzire. 
La vârsta de 21 de ani, Sri Vasudeva a plecat din țara sa natală, Trinidad și Tobago, călătorind în India, în căutarea descoperirii de Sine. În tot acest timp a trăit o serie de treziri spirituale profunde ale energiei Kundalini, care au culminat după o perioadă de trei ani, cu o transformare interioară permanentă în anul 1978, la vârsta de 24 de ani.

Dupa această transformare radicală, a revenit în sfera academică şi profesională ca profesor, inginer mecanic şi manager, dar cu o perspectivă diferită. Obiectivele sale erau acum servirea prin iubire și nu pentru câștigul personal, ci pentru trezirea conștiinței și a energiei atât la nivel individual cât și social.


Pe parcursul căutării spiritual intense, Sri Vasudeva a descoperit existența unui câmp de energie subtilă (Kundalini), care influențează fiecare aspect al ființei umane.
Cunoaşterea acestui câmp de energie nu reprezintă ceva nou, dar experiența inițială pe care a avut-o l-a condus la trăirea profundă a iubirii necondiționate. Pe parcursul a trei ani, au urmat o serie de experiențe mistice, prin deschiderea mai multor centri de energie, care au produs schimbări calitative de conştiință.
Ca urmare a acestor experiențe profunde, Sri Vasudeva a realizat legătura dintre deschiderea acestor centrii de energie subtilă și dezvoltarea potențialului uman. Punctul culminant al acestui proces a avut loc după o perioadă de patruzeci de zile, în anul 1978, când a trăit o schimbare completă a conștiinței.
  
Vizualizeaza  pe You Tube materiale in limba romana cu Sri Vasudeva : 360 de grade – Interviu  Sri Vasudeva, Lumea- Sinele nostru exterior,  Trezeste vindecatorul din tine .
Pentru mai multe informatii  – www.sri-vasudeva.com, www.bluestar-romania.ro,www.blue-star.org