Comuniune cu Îngerul tău păzitor

Speaker: Floria, practician în Terapia cu Îngeri

Data: Duminica, 14 Octombrie | ORA: 13:00

 

 

 

 

 

 

 

 

FLORIA realizează tehnici și meditații de comuniune cu Îngerii și cu Arhangheli. Este Practician în Terapia cu Îngeri, certificată de Charles Virtue (fiul cunoscutei Doreen Virtue), prin Advanced Angel Certification Program și Angelic Mediumship. Este manager Perfect Mind.

Îngerul păzitor îi arată omului direcția evoluției. Îngerul păzitor veghează, inspiră în permanență, sfătuiește și călăuzește ființa spre împlinirea misiunii ei ca suflet. Este un har care însoțește omul pe parcursul întregii sale vieți, și suntem – sau ar fi bine să fim – într-un dialog permanent cu el.  Îi îndemn pe toţi cei care iubesc îngerii, să facă astfel pentru ca în viaţa lor, prezenţa şi ajutorul îngerilor și arhanghelilor să devină cât mai firească, vie şi foarte concretă.

CD-ul dedicat Îngerului păzitor ajută la rezolvarea situațiilor care ne preocupă, prin limpezirea și claritatea cu care suntem inspirați să acționăm. De asemenea facilitează foarte ușor răspunsul la o întrebare la care ne dorim să aflăm răspuns. Acest CD te apropie de Îngerul tău păzitor și te ajută foarte mult să îl simți aproape.
Vezi AICI>>>

CD-ul dedicat Arhanghelului Rafael este un ajutor nepreţuit atunci când dorim să simţim prezenţa Arhanghelului Rafael sau când avem nevoie de ajutor în rezolvarea unei probleme de viaţă, de vindecare emoţională, sau de orice altă natură privind sănătatea noastră fizică, sufletească sau spirituală.
Vezi AICI>>>

 

 

REDUCERI la expoziție
CD-urile lui Floria pot fi achiziționate cu REDUCERI la standul nr. 10 Perfect Mind si Floria – Terapia Ingerilor, din cadrul expoziției Body Mind Spirit.