CRISTALOTERAPIA INTEGRALA

Speakeri: Stelian Chivu, psiholog si Gigi Chivu, parapsiholog

Data: Duminica, 14 Octombrie | ORA: 14:30

Cristaloterapia este o arta de vindecare, o arta straveche ale carei origini ne poarta pana in civilizatia Atlantidei si Lemuriei. Cristalele si pietrele sunt mentionate, de numeroase ori, si in Biblie. Ele sunt daruri din partea pretioasei noastre planete, daruri menite sa ne ajute sa ne reconectam cu energiile Universului si sa vindecam ranile trecutului, prezentului si viitorului.

“Toate mijloacele de actiune se afla in noi – avem nevoie insa de acel foc ceresc pentru a transforma scanteia din noi in cristal transparent, clar si luminos.”

Cristalele sunt lumina condensata, iar lucrul cu ele aduce culoare si lumina in aura si corpul fizic prin sistemul subtil de chakre si meridianele energetice ale corpului. Vom invata astfel, la acest curs, sa interactionam cu cristalele si pietrele pretioase si semipretioase, sa le cunoastem si sa primim lumina lor in aura noastra. Vom invata modalitati de asezare a cristalelor si pietrelor pe corpul fizic, in variate forme de geometrie sacra, permitand astfel corpului fizic sa primeasca lumina vindecatoare.

Vom descoperi calitatile uimitoare ale cristalelor si pietrelor si utilizarea lor pentru echilibrarea fizica, emotionala, mentala si spirituala. De asemenea, vom cunoaste metode de protectie aurica cu ajutorul cristalelor si, odata dobandita maestria lucrului cu cristalele, veti asimila in propria aura Lumina protectoare ce izvoraste din aceste minuni ale naturii, ce se daruiesc in totalitate sustinerii, protectiei si mentinerii echilibrului energetic al fiintei.

Traim vremuri extraordinare, in care energiile Universului se revarsa din abundenta si, pe masura ce lucram si cunoastem cristalele, ne acordam cu noile vibratii planetare, deoarece cristalele receptioneaza energia emisa din Univers, o inmagazineaza si o transmit frecvential mai departe, echilibrand astfel diferite zone bioenergetice ale fiintei.

La aceasta conferinta vom vorbi despre:

– Cunoasterea principalelor cristale
– Cunoasterea energiei cristalelor
– Initiere in lucrul cu cristalul personalizat
– Energiile cristaline ale pamantului
– Eliminarea blocajelor din centri energetici cu ajutorul cristalelor
– Aranjamente si configuratii din cristale pentru: protectia personala, a casei, biroului etc.
– Manifestarea in cristal Nivel I
– Meditatia in cristal Nivel I
– Vindecarea cu ajutorul cristalelor
– Trezirea capacitatilor paranormale cu ajutorul cristalelor.
– Dobandirea prosperitatii Nivel I
– Cristalele din corpul fizic.
– Alte tehnici speciale si unice de dezvoltare personala cu ajutorul cristalelor.
– Revelatii
– Atlantida si cristalele.

Conferinta este sustinuta de psiholog Stelian Chivu impreuna cu parapsiholog Gigi Chivu, initiatorii primelor cursuri de cristale si cristaloterapie din Romania, terapeuti si indrumatori spirituali cu o experienta de peste 25 de ani in practici de vindecare, protectie si echilibrare energetica.