Workshop – Autovindecarea “Curs pentru Suflet”, Lansarea cartii “Calator in infinit”

Speaker: Dimitria Puchiu, Medium, Formator în informaţie energetică, Specialist în Terapie Informaţională, Realizator al emisiunii Turism Spiritualitate Autocunoaştere – 6 TV

Data: Sambata, 18 Februarie 2017, ora: 18:30-19:10, Sala B 

Lansarea cărţii în România “CĂLĂTOR ÎN INFINIT” Cartea întâi: PRIMII PAŞI, autor DIMITRIA PUCHIU. Cunoaşterea transmisă, prin intermediul acestei scrieri, a fost revelată în decursul timpului fiind susţinută de Entităţile de Lumină din Locurile Sacre, Locurile Iniţiatice din România.

Denumirea “Cursuri pentru Suflet” mi-a fost revelată întrunul din Locurile Sacre atunci când am cerut să fiu inspirată cum aş putea defini succind activităţile pe care le desfaşor în această viaţă. Textual mesajul a fost: “Cursuri pentru Suflet, NU pentru Minte”. Deci, informaţiile pe care le percep sunt pentru a fi transmise mai departe.

Toate informaţiile ramân active fără să le memoraţi căci sunt destinate Sufletului, nu Minţii.

Aceste informaţii odată conştientizate sunt asimilate de corpurile noastre, de la nivelul Structurii noastre Informaţionale până la nivel celular, ADN.

Prin urmare, vă invit să veniţi cu Sufletul deschis pentru a reţine în Structura voastră Informaţională cunoaşterea transmisă pentru a vă fi mai uşor să vă “Amintiţi CE Sunteţi”

Autovindecarea se produce prin Echilibrarea tuturor corpurilor:

  • corp fizic
  • corp mental
  • corp emoţional
  • corp spiritual