Workshop – In direct cu Maestrul Sri Vasudeva – Fiti un co-creator intelept in jocul karmic

Speaker: Sri Vasudeva – prin conexiune online

Data: Duminica, 19 Februarie 2017, ora: 17:00-17:50, Sala A 

Sri Vasudeva este un Maestru spiritual care reunește într-un mod unic cunoaşterea spirituală estică şi vestică, stimulând potențialul evolutiv al discipolilor săi în vederea participării la crearea unor comunități mondiale armonioase .

O sursă constantă de inspirație şi ghidare sunt cărțile lui ( Voi sunteti lumina ,Divinitatea launtrica , edituta For You ), împreună cu programele înregistrate transmise în mod regulat, discursurile, retragerile internaționale de meditație precum şi întâlnirile personale.

La vârsta de 21 de ani, Sri Vasudeva a plecat din țară sa natală, Trinidad și Tobago, în India, în căutarea descoperirii de sine. În tot acest timp a trăit o serie de treziri spirituale profunde care în anul 1978, la vârsta de 24 de ani, i-au adus marea schimbare interioară. Această transformare radicală l-a readus în sfera academică şi profesională ca profesor, inginer mecanic şi manager, dar cu o perspectivă diferită. Obiectivele sale erau acum servirea prin iubire, nu pentru câștigul personal, ci pentru trezirea conștiinței și a energiei atât la nivel individual cât și social.

În 1988, după mulți ani petrecuți în sfera educațională şi industrială, Sri Vasudeva a fondat  organizația non-profit şi non-sectară Blue Star dedicată dezvoltării umane holistice şi serviciului   în folosul comunității.

Pe parcursul căutării spirituale intense, Sri Vasudeva a descoperit existența unui câmp de energie subtilă (Kundalini) care influențează fiecare aspect al ființei umane.

Cunoaşterea acestui câmp de energie nu reprezintă ceva nou, dar experiența pe care el a avut-o i-a deschis ființa emoțională, conducându-l la experimentarea profundă a iubirii necondiționate.

Punctul culminant al acestui proces a avut loc după o perioadă de patruzeci de zile, în anul 1978, când a trăit o schimbare completă a conștiinței.

Din spatiul realizării de Sine, el îi călăuzește pe oameni să descopere propriul adevăr lăuntric și să pătrundă în acest câmp energetic subtil. Prin această ghidare, el transpune ştiinta şi teoria energiei Kundalini într-o formă modernă , fără conotație religioasă. Pătrunderea în aceste câmpuri dezvolta o inteligență mentală şi emoțională mai mare şi îmbunătățeşte vitalitatea.

Astăzi, Sri Vasudeva, calatoreste in toata lumea si în retragerile şi atelierele de lucru, prin intermediul remarcabilei sale prezențe spirituale, dar totodată profund umane, facilitează participanților trăirea propriul lor adevăr interior.

Pentru mai multe informatii puteti accesa

www.sri-vasudeva.com

www.blue-star.org

www.bluestar-romania.ro

 

sau ne puteti contacta la telefon 0727 550 550