Workshop – Influența nocivă a undelor electromagnetice generate de tehnologia actuală și modalități practice de protecție

Speaker: Cornel Zavaliche

Data: Sambata, 18 Februarie 2017, ora: 11:00-11:50, Sala A 

Oamenii de pe această planetă s-au înconjurat conștient de multe dispozitive electrice și electronice care emit unde electromagnetice de diferite frecvențe. Multe din aceste frecvențe sunt nocive sau extreme de nocive pentru echilibrul și armonia ființelor umane. Din această cauză apar simptome fiziologice care ne perturbă sau ne afectează starea de sănătate, uneori se manifestă diverse boli care ne chinuie pe intervale lungi de timp sau ne țintuiesc la pat multe zile, sau în cazuri mai grave apar boli ce ne amenință chiar viața. Putem evita acest lucru? Putem totuși să trăim în această epocă de tranziție tehnologică și să ne bucurăm de o stare bună sau foarte bună de sănătate? Cu siguranță că DA, dar e nevoie să cunoaștem anumite lucruri și să aplicăm anumite metode, iar de cele mai multe ori este util să folosim dispozitive care ameliorează sau chiar neutralizează într-o proporție ridicată efectul nociv al poluării electromagnetice!

Este foarte important să cunoaștem parametrii ambientului natural în care ne-am dezvoltat și am evoluat de-a lungul timpului. Cercetătorii în domeniul apariției și evoluției vieții pe planeta noastră au ajuns la concluzia că viața așa cum o știm depinde în mare măsură de o anumită frecvență specifică, numită după cel ce a descoperit-o frecvența Schuman sau frecvența vieții. S-a constatat că această frecvență susține și influențează benefic atât regnul vegetal, cât și regnul animal, și evident și omul. În momentul în care această frecvență este practic acoperită de influențe antropice prin relee de mare putere, antene, stații de emisie a diverselor unde electromagnetice, apar în mod cert perturbări mai mult sau mai puțin grave la nivelul echilibrului a tot ceea ce este viu.

La nivel mondial s-au făcut numeroase cercetări care au dovedit din plin că aceste influențe nefaste trebuie luate foarte în serios și astfel au apărut și dispozitive care diminuează considerabil efectele lor. Și în cadrul grupului nostru de cercetare s-au concretizat două asemenea dispozitive, numite Elfy si Surya, despre care puteți afla detalii pe site-ul www.magicimpuls.ro. Grupul nostru de cercetare a participat la Târgul de inventică de la Moscova din 2016 cu cele două dispozitive. Acestea s-au bucurat atât de atenția participanților, cât și de aprecierea comisiei de evaluare, care ne-a oferit medalia de aur pentru Elfy si de argint pentru Surya.

Bineînțeles că, pe lângă utilizarea acestor dispozitive, este foarte important să ținem cont de anumite reguli de utilizare a tehnologiei actuale și astfel avem posibilitatea să diminuăm considerabil influența nocivă a acesteia asupra sănătății noastre.