Workshop – Întâlnește Femeia din Tine și Fă loc Familiei Perfecte!- intro DONNA DIVINA INITIATIONS RETREAT

Speaker: Roxana Gabor Iliescu, jurnalist, family mediator, life coach, practician Călătoria, absolvent de cursuri FENG SHUI și Coloanele Destinului, Yumeiho, Reiki, Prananadi, Feminine Leadership, reprezentant DONNA DIVINA Romania

Data: Duminica, 19 Februarie 2017, ora: 10:30-11:20, Sala B 

…alături de invitați supriză!

Toată viața noastră am fost programate să facem lucruri pentru alții. Să luăm note bune să ne facem părinții mândrii, să fim cuminți ca să fie profesorii fericiți, să ne aranjăm ca să ne placă băieții, să renunțăm la visele noastre ca să sprijinim idealurile partenerilor și soților nostri, să ne sacrificăm feminitatea pentru a fi mașina ideală de ținut casa, îngrijit copiii, îngrijit soț, susținut colegi și părinți. Am fost femeia bărbat, femeia mamă, femeia fiică, femeia soție, femeia colegă, femeia bună la de toate.

Eu una am obosit! M-am uitat în oglindă și m-am speriat. M-am uitat în suflet și m-am simțit moartă pe dinăuntru. Am experimentat depresii, furii, vinovății, frici. Și undeva ascunsă prin tot acest amalgam de programari și emoții am găsit fetița din mine, tremurând, aproape fără speranță că cineva în viața asta o va mai asculta vreodată. Am îmbrățișat-o, am mers împreună la cursuri, la terapie și am crescut împreună până am devenit una. FEMEIA. Și viața mea s-a schimbat.

Dacă vrei și tu să simți ce comoară ai în tine și cum poți să o scoți la suprafață te aștept la acest workshop de 3 ore în care am condensat toată experiența mea din ultimii 40 de ani…

Te aștept să experimentezi cum se simte femeia din tine, cum ar putea să se simtă dacă ai încuraja-o și cum s-ar putea schimba astfel relația cu toată lumea din jurul tău. 


Vom face exerciții practice, interactive, care te vor ajuta să faci primii pași în noua ta viață de femeie asumată și strălucitoare!
Vrei să îți revigorezi relația cu partenerul, soțul sau copiii tăi?
Vrei să găsești o cale de comunicare astfel încât să nu mai ai senzația că vorbești la pereți sau mai rău, unor dușmani?
Vrei să faci loc în viața ta unei noi relații, de data asta sănătoase și fericite?
Vrei să faci loc unui copil în viața ta sau în viața voastră? Vrei să știi de ce nu ai reușit până acum?
Pe scurt vrei să faci curat în inima și viața ta pentru ca doar lucrurile bune să intre în ea?Ai curaj, fă primul pas, vino alături de mine în cea mai fascinantă călătorie a vieții tale. Aceea spre FEMEIA din TINE!!!

 
Vei simți o fărâmă din ce miracole se întâmplă la Workshop-ul internațional DONNA DIVINA INITIATIONS RETREAT (susținut de Ariane și Ninya Schurmann) ce anul acesta va avea loc în România între 22- 26 martie  pe Valea Prahovei. 
 
De obicei facem schimbări drastice doar când ne ajunge cuțitul la os. Multe participante au avut boli grave, specific feminine. Altele au venit după divorțuri dureroase sau după înstrăinarea de copiii lor. Sper ca pe tine să te întâlnesc înaintea unui examen greu din viața ta. Dar dacă ai în spate episoade dureroase, aici e locul unde trebuie să fii ca ele să nu se mai repete. 
Îmi doresc ca pe viitor astfel de workshopuri și inițieri să fie normale pentru toate adolescentele, pentru ca generația copiilor și a nepoților noștri să relaționeze firesc, benefic, din iubire și nu din competiție. 
Îmi doresc ca fiicele mele să crească FEMEI și să permită partenerilor lor să fie BĂRBAȚI. 

Și pentru asta vreau să le setez un exemplu. În același timp să experimentez fericirea deplină și uniunea perfectă . Vrei și tu?

 

 
DESPRE SPEAKER
 
Roxana Gabor Iliescujurnalist, family mediator, life coach, practician Călătoria, absolvent de cursuri FENG SHUI și Coloanele Destinului, Yumeiho, Reiki, Prananadi, Feminine Leadership, reprezentant DONNA DIVINA Romania

Roxana Gabor Iliescu

ROXANA GABOR ILIESCU- 41 de ani

jurnalist, family mediator, life coach, practician Călătoria, absolvent de cursuri FENG SHUI și Coloanele Destinului, Yumeiho, Reiki, Prananadi, Feminine Leadership,  reprezentant DONNA DIVINA Romania
Este jurnalist de la 14 ani, de când a participat la nașterea revistei emblema pentru adolescenții anilor „90, SALUT. Au urmat apoi colaborări cu revistele Sexualitatea, Univers Paranormal, Privirea, Unica, Lumea Femeilor, Beau Monde, Cosmopolitan, Mami, Ecran Magazin, ProTV Magazin, Avantaje, Tango etc. Din anul 2000 a intrat în lumea televiziunii, realizând sau participând la emisiuni de la toate canalele TV românești importante- Pro TV, Antena 1, Kanal D, TVR, Tele 7 ABC, Digi TV, Realitatea, RTV.
 A abordat în toată cariera sa de peste 26 de ani tematici de familie, de cuplu, de feminitate.
În ultimii 10 ani, pornind de la experiențe personale, a explorat lumea dezvoltării personale la un nivel profund și intens, schimbându-și viața complet. S-a căsătorit cu colegul ei de ”călătorii spirituale” și au împreună o fetiță de 1 an și jumătate, în ciuda diagnosticului ferm dat de medici, conform căruia o sarcină era imposibilă. Cele două fete mai mari ale ei au fost la rândul lor rezultatul unor eforturi susținute de medicină, încredere și Divinitate. 
 
De când este reprezentanta DONNA DIVINA România, și-a simțit, acceptat și urmat menirea de a schimba mentalitatea femeilor pentru a putea avea într-adevăr o lume echilibrată, asumată, fericită.