Workshop – IUBEȘTE VIAȚA și ÎNVINGE DEPRESIA. Lansare CD Perfect Mind: „Iubește viața”, corectarea asimetriei emisferelor prin antrenamente audio, pentru terapia depresiei și recâștigarea poftei de viață

Speaker: Cristian Alexandru
Data: Sâmbătă 18 Februarie 2017 | Ora: 16:30-17:20 | Sala B

Cristian Alexandru este Trainer, Lector, coordonează de 24 de ani cursuri pentru stadii avansate de meditație, exerciții psiho-fizice și consiliere spirituală, inginer specialitatea automatică, cercetător în neurostiință, manager Perfect Mind.

Cristian Alexandru, manager Perfect Mind, inginer specialitatea automatică, cercetător în neurostiință. Coordonează de 25 de ani cursuri pentru stadii avansate de meditație, exerciții psiho-fizice și consiliere spirituală. Susţine seminarii pentru accesarea Supramentalului şi Trezirea Inimii Spirituale

 

Din fericire, tristețea, disperarea, suferința nu sunt dispoziții normale ale sufletului, doar semne patologice, care semnalează neregulile, bolile lui, și se atenuează imediat ce sufletul începe să se vindece.

În cadrul conferinței vei afla despre:
– Cum să ieși din propria minte care creează o realitatea iluzorie care de multe ori nu are legătură cu realitatea concretă;
– Cum să controlezi gândurile și emoțiile;
– Cum să întrerupi definitiv rezonanțele subtile inferioare;
– Cum să cultivi gândurile divine și binefăcătoare utilizând sugestiile pozitive incluse de Perfect Mind în programele sale;
– Cum să depășești anumite blocaje care împiedică evoluția spirituală datorită unor impregnări subconștiente;
– Cum excesul de materialitate, excesul de raportare la lumesc, excesul de înrădăcinare în teluric conduc la depresie;
– Cum atitudinile potrivite de natură afectivă și spirituală te pot salva;
– Cum poți aplica și alte remedii naturale ca: suplimentarea cu minerale și vitamine, curele cu sucuri, tratamentele cu plante medicinale.

Medicamentele pentru depresie: efecte secundare nedorite și rezultate slabe pe timp îndelungat
Tratamentele cu medicație s-au dovedit a fi de ajutor. Pentru multe persoane acestea au dat rezultate care s-au menținut, dar pe un timp relativ scurt. Pe timp îndelungat, unele persoane s-au confruntat din nou cu depresia, care a revenit, altele au ajuns să simtă și efecte secundare neplăcute, de aceea în prezent foarte multe persoane sunt în căutarea unor metode alternative în eliminarea depresiei.

Perfect Mind lansează CD-ul IUBEȘTE VIAȚA”
Antrenamente audio cu 2 programe care corectează asimetria emisferelor

Terapia prin Neurorezonanța sonoră, metoda Perfect Mind, este accesibilă tuturor, ușor de utilizat, și s-a dovedit o alternativă perfectă la rezolvarea acestor probleme.

Cele 2 programe de antrenament audio cu unde cerebrale și sugestii specifice favorizează corectarea asimetriei emisferelor, o cauză frecventă la persoanele cu depresie. Aceste programe au ca scop recâștigarea poftei de viață.
În cadrul acestui eveniment lansăm pachet-ul cu 2 CD-uri având titlul: IUBEȘTE VIAȚA”.

Perfect Mind

www.perfect-mind.com

https://www.facebook.com/perfectmind.ro