Workshop – Omul nou de lumina in noua energie

Speaker: Stelian Chivu, psiholog si Gigi Chivu, parapsiholog
Data: Duminica 19 Februarie 2017 | Ora: 15:00-15:50| Sala A

Energia se schimbă în anul 2017, cerându-ne să ne pregătim pentru re-calibrarea personală și globală, impulsionându-ne să eliberăm falsele valori despre noi și despre lume și să atingem Adevărul Universal.

Vrei să te aliniezi cu Adevărul Universal?
Vrei să fii în curgerea naturală a Universului?
Vrei să treci dincolo de vălul lumii iluzorii și să îți cunoști calea pe care ai ales-o înainte de a te naște aici, pe Pământ?

Vino la conferință și învață să iti restartezi matricea cunoașterii sufletului pentru a te putea dezvolta spiritual cu adevărat.
Vei descoperi o perspectivă nouă de lucru spiritual, vei cunoaște o viziune nouă de a îți folosi timpul pentru a îți amplifica puterile telepatice și pentru a te conecta la Conștiința Colectivă ce sălășluieste în Universul Infinit.

Anul 2017 este un an abundent în fluxuri energetice ce se revarsă spre activarea motoarelor noastre. Vei învăta cum să folosești la maxim acest an de început, ce îți va influența următorul ciclu de 9 ani, până în anul 2025!

Energia este și va fi din ce în ce mai puternică, alege să o folosești întelept pentru a te propulsa în dimensiuni superioare, depășind astfel situațiile fără ieșire cu care poate te-ai confruntat în ultimii ani.

Vei invăța ARTA MANIFESTĂRII prin CUNOAȘTERE, ÎNȚELEGERE, INTEGRARE, VINDECARE și ASCENSIONARE DIMENSIONALĂ. Orice NECESITATE materială, fizică, mentala, emoțională sau sufletească poate fi depășită și implinită în următorul ciclu de 9 ani.

Vom discuta despre aspectele energetice ale noului an 2017 și se vor dezvălui informații unice, precum și TEHNICI speciale, tocmai pentru a avea un suport, o cale și o ghidare pentru anul 2017.

Experiența va fi unică și magică, căci prin sustinerea ENERGIEI CRISTALINE și a ENERGIEI CUANTICE vom realiza ARMONIZAREA CU FLUXURILE COSMICE ȘI TELURICE ce abundă în Universul Infinit.

Conferința va fi susținută de psiholog Stelian Chivu împreună cu parapsiholog Gigi Chivu, terapeuți și îndrumători spirituali cu o experiență de peste 25 de ani în practici de vindecare, protecție și echilibrare energetică, inventatorii PIRAMIDEI DUBLE SUSPENDATE din Galati, unică în Europa, și a sistemului de vindecare GENERATOR DE ENERGIE 0 GENENZO.