Workshop – Protectia Energetica

Speakeri: Stelian Chivu, psiholog si Gigi Chivu, parapsiholog
Data: Sambata 18 Februarie 2017 | Ora: 16:00-16:50 | Sala A

PROTECTIA ENERGETICA are un rol esential in atingerea si mentinerea starii energetice de echilibru si armonie la nivel: fizic, emotional, mental si spiritual.

Tu ce crezi, ai nevoie de protectie energetica?

Hipersensibilitatea la vibratiile inconjuratoare,(vibratii ale persoanelor cu care interactionezi, vibratii emanate in anumite locuri etc), necesita formarea unei imunitati psihologice si aurice statornice, care să te apere de influenţa plasărilor de informaţii străine.

Vom vorbi despre necesitatea PROTECTIEI SUBTILE ENERGETICE IN NOILE ENERGII si cum anume sa ne protejam.
E bine sa stiti ca orice persoana aflata pe o cale spirituala, poate avea potenţialul să atragă influenţele negative, care vor încerca să-i oprească munca sau progresul.

Datorită potenţialului său energetic crescut, a investigaţiilor şi cercetărilor pe care le face, practicantul aflat pe o cale spirituale declanşează impulsuri generatoare de evenimente si uneori, poate determina redirecţionarea unor energii negative spre el, provocând sau atragand entităţile malefice.

Vom prezenta tehnici si metode PRACTICE de PROTECTIE ENERGETICA, printre care:

1. PROTECTIA CORPULUI FIZIC
2. PROTECTIA INIMII, A DIFERITELOR ORGANE SI SISTEME DIN CORP
3. PROTECTIA CUPLULUI – forme de protejare a relatiei de cuplu si a diferitelor relatii personale
4. PROTECTIA COPIILOR SI A FAMILIEI
5. PROTECTIA AMBIENTALA – a casei, a biroului, patului, a masinii, etc.
6. PROTECTIA IN SPATII AMBIENTALE SPECIFICE – spatii publice, aglomerari urbane, grupuri sociale mari si mici, locatii specifice (mall-uri, market-uri)
7. PROTECTIA FINANCIARĂ – personala, de familie, a afacerilor etc.
8. PROTECTIA TEHNOLOGICA – realizarea multiplelor forme de protectie personala sau de grup cu ajutorul tehnologiilor.

Conferinta va fi sustinuta de psiholog Stelian Chivu impreuna cu parapsiholog Gigi Chivu, terapeuti si indrumatori spirituali cu o experienta de peste 25 de ani in practici de vindecare, protectie si echilibrare energetica, inventatorii PIRAMIDEI DUBLE SUSPENDATE din Galati, unica in Europa, si a sistemului de vindecare GENERATOR DE ENERGIE 0 GENENZO.