Workshop – Ritualurile Lunii pentru implinire si vindecare

Speaker: Camelia Patrascanu

Data: Duminica 19 Februarie | 14:30 – 15:20 | Sala B

Ritualurile Lunii pentru implinire si vindecare
*Ritualul cu FOC de Luna Noua si ritualul cu APA de Luna Plina
*Calendarul fazelor Lunii in 2017
Luna este “organul” astral prin care receptam cele mai subtile forte si influente din univers. Activarea acestui astru la diverse tranzite si mai ales la cele doua faze lunare importante – Luna Noua si Luna Plina – ne conecteaza intuitiv si suprasensibil la fortele miraculoase ale universului. Pe care le putem folosi atat pentru a atrage in viata noastra abundeta si relatiile potrivite cat si pentru a elimina din viata noastra blocajele, viciile sau programele (karmice) care ne incurca in atingerea succesului.
Ritualurile la Luna Noua si Luna Plina sunt ceremonii bazate pe analogie, pe transfer de semnificatie din lumea psiho-spirituala in lumea materiala. De aceea functioneaza atat de bine. Putem folosi extrem de usor acest instrument simplu al fazelor Lunii pentru a ne conecta intr-un mod mai subtil cu viata punandu-ne mai clar pe receptia ei pentru a-i putea primi darurile.
La conferinta se primeste calendarul fiecarui moment de Luna Noua si Luna Plina din 2017, explicatii si desfasuratorul ritualului psiho-astrologic.
Va astept cu drag!
Camelia Patrascanu
tel – 0722.121.811