Workshop – Rugaciune pentru dezlegare, purificare si echilibrarea structurilor sufletesti si fizice

Speaker: Anda Manta, Energoterapeut / Master Usui Reiki /Violet Flame/Melchisedek Priestess/Angel Therapy/Karuna Reiki/Q-RAK Cultivation/Past life regressions

Data: Vineri, 17 Februarie 2017, ora: 14:00-14:50, Sala A 

Este o rugaciune de curatare totala a Karmei din toate vietile si pana in prezent. Recomand celor care vin sa o primeasca sa se pregateasca sufleteste pentru a scoate definitiv din viata lor toate blocajele pe care si le-au facut cu voie, sau fara de voie de-a lungul acestei vieti si in vietile trecute, de a anula orice juramant facut, orice program energetic si mental , si de a incepe o viata noua fara Karma personala.

Am pornit pe acest drum acum 12 ani si timp de 6 ani am lucrat cu si pe mine pentru a creste spiritual si sufleteste. Acum sase ani am inceput sa fac terapii pe familie si prieteni si de patru ani practic terapii alternative si conectari cu ingeri pentru orice om care imi cere ajutorul.

Am initieri in Terapia cu Ingeri, Reiki Usui si Tibetan, Preotia lui Melchisedeck,Reiki Karuna , cele 49 simboluri angelice si multe alte sisteme care ma ajuta si ma sprijina in terapiile pe care le practic.
Tel : 0799 179 555
Mail: terapeutanda@gmail.com