Workshop – Semnele si mesajele destinului

Speaker: Cristian Pompei

Data: Duminica, 19 Februarie 2017, ora: 10:00-10:50, Sala A 

Cristian Pompei

Destinul ne conduce catre un anumit rezultat in viata dar fara participarea noastra nu il putem indeplini. El ne ofera oportunitatea dar noi decidem cum ne comportam in functie de semnele si mesajele primite. Cea mai mare parte din suferinta umana vine din faptul ca nu putem sau nu vrem sa ne schimbam. Nu trebuie sa cedam in fata primului obstacol, ci sa mergem inainte, deoarece acel obstacol poate sa nu existe sau poate fi o “incercare” spre a ne indeplini misiunea.

Omul are datoria de a se cunoaste pe sine insusi, descifrindu-si comportamentul si atitudinea fata de semeni. Fiind esenta divina trebuie sa-si cunoasca originea si evolutia spirituala pentru a putea indrepta sau depasi greselile si obstacolele ce pot surveni odata cu ridicarea sa.

Iisus a spus:”(…) Imparatia este inlauntrul vostru si in afara voastra.Cand va veti cunoaste atunci veti fi cunoscuti si veti sti ca voi sunteti fii Tatalui cel viu, dar daca nu ajungeti sa va cunoasteti atunci sunteti in nerodire si sunteti chiar nerodirea (…)”.