Izvorul sanatatii si tineretii este in sangele tau. Terapia Vampir

Speaker: Dr Cristina Bejan, medic primar chirurgie plastica
Data: Duminica, 21 Februarie 2016 | Ora: 12:00-12:50 | Sala A

Doresc sa particip

Cine nu si-ar dori sa poata da timpul inapoi? Mecanismul de redobandire a sănătăţii şi tinereţii se gaseste în corpul nostru şi el poate fi declanşat oricand.
Natura a ascuns secretul tineretii în sânge şi poate fi scos la lumina prin tratamentul de bioregenerare cu extracte proprii de plasmă şi trombocite Este o metodă demonstrată ştiinţific pentru tratamentul şi profilaxie multor boli, aplicata in prezent pe scara larga in ortopedie, stomatologie cosmetologie, tricologie,traumatologie, , urologie, stomatologie, şi alte sfere ale medicinei;
Acest tratamentul cunoscut popular sub denumirea de “Terapia Vampir“ este o metodă revolutionara, de introducere a propriei plasmei trombocitare în diferite ţesuturi, avand ca rezultat stimularea proceselor naturale de regenerare si reintinerirea a structurilor osoase, musculare şi epiteliale in care este introdusa.
Efectul curativ al procedurii se bazează pe eliberarea de către trombocite unor proteine speciale – factori de crestere care stimulează restabilirea ţesuturilor, disparitia inflamatiei, formarea de noi vase sangvine, sporesc imunitatea locală şi normalizează procesele metabolice.
Acţiunea tehnicii  este bazată integral pe resursele proprii ale organismului si spre deosebire de preparatele medicamentoase, plasma îmbogăţită cu trombocite se separă din sângele pacientului şi i se introduce imediat înapoi fără adăugarea de substanţe chimice. Datorită acestui fapt procedura este absolut sigură, nu provoacă reacţii alergice şi nu are efecte negative sau reactii de respingere.