Workshop 90 de minute pentru VIAȚA la care până acum doar ai visat!

Speaker: Alina Stoian, Facilitator Access Bars™

Data: Sâmbata 20 Februarie 2016 | Ora 12:00 – 12:50 | Sala A

Doresc sa particip

ACCESS BARS™, o metodă disponibilă acum și în România, cu care poți începe să schimbi TOT ceea ce nu-ți place cum funcționează în viața ta. Cum poate fi mai bine de atât™?
Tehnica Access Bars™ implică 32 de puncte dispuse simetric pe cap asupra cărora se acționează aproximativ 90 de minute la fiecare ședință. Beneficiile sunt rapide și veți deveni conștienți că în viață aveți mai multe posibilități decât probleme!
Despre Access Consciousnesssi Access Bars

Apărut în anii 1990 în SUA, Access Consciousness (pe scurt Access) este modul în care Gary Douglas – fondatorul acestui sistem – privește viața în felul său personal, unic și creativ. Gary a pornit de la o întrebare aparent simplă: “Ce pot să fiu, să fac, să am, să creez sau să generez care ar face din lumea aceasta un loc mai bun?”

Și, pentru că atunci când deschizi ușa întrebărilor acestea te ajută să începi să te deschizi, te pregătesc să primești și te elibereză de idei preconcepute, aducând claritate și focus… Gary a ajuns la încă o întrebare: “Cum mi-ar plăcea să fie viața mea?”

Ca răspuns la aceasta din urmă, Gary a creat, alături de Dr. Dain Heer (co-creator Access Consciousness) și de echipa sa, un întreg sistem de tehnici, procese de corp, procesări verbale și workshop-uri, care ne oferă instrumentele practice prin care putem schimba orice nu ne convine acum în viața noastră, fie că e vorba despre câți bani câștigăm lunar, cât de împliniți suntem în familie, cât de creativi suntem la serviciu, cum reacționăm în fața bolilor, cum ne poziționăm într-o relație sentimentală sau de afaceri și altele asemenea.
Access™ ne facilitează accesul la o viață nouă, care acum este închisă înăuntrul nostru din cauza credințelor limitative și a convențiilor sociale în care am fost educați, o viață în care să primim, fără limite și fără limitări, cu ușurință și bucurie, tot ce are viața să ne ofere. Iar motto-ul Access™ este elocvent: Totul în viață vine la mine cu ușurință, bucurie și glorie! (varianta originală în engleză: All of life comes to me with Ease, and Joy, and Glory!)
Access Bars™ (Bars™ pe scurt) este poarta de intrare în Access™ și pornește de la cele de mai jos

access-bars-alina-stoian

Puteți înțelege mai multe vizionând acest film de prezentare de 3 minute:

https://www.youtube.com/watch?v=uk9KTJL_SZc

Tehnica Bars este o metodă ușor de învățat de oricine, de la copii până la vârstnici și este de ajuns un singur curs pentru a deveni Practician. Bars contribuie la disiparea blocajelor pe care le trăim fiecare dintre noi cu privire la capacitățile noastre reale de a ne crea viața așa cum ne-o dorim și nu așa cum ne-au spus alții, de atâtea ori, că ar trebui să fie.

Există 32 de puncte pe cap care se mențin sub atingerea ușoară a degetelor, timp de 60-90 de minute. Fiecare punct corespunde unei zone din viață, cum ar fi comunicare, bani, vârstă/îmbătrânire, sex, relații și altele.

Și cum fiecare dintre noi are cel puțin una dintre zonele acestea ”afectată” de idei preconcepute și limitări impuse din afară (de societate, familie, media), atunci când primim o sesiune de Bars începem să eliminăm componenta electromagnetică a tuturor gândurilor, opiniilor și punctelor de vedere fixe, care ne-au limitat capacitatea de a vedea posibilitățile de schimbare pe care le avem.  Drept urmare, după o sesiune de Barsvom alege mai departe exact ce ne trebuie ca să fim împliniți!

Doresc sa particip

Beneficii directe

  • mai mult calm si liniște interioară
  • creșterea nivelului de concentrare
  • atenuarea până la dispariție a unor stări precum furia, tristețea, rușinea, frustrarea, auto-compătimirea, critica etc.
  • îmbunătățirea relațiilor interpersonale
  • mai multă energie și bună-dispoziție
  • somn mai liniștit

Despre tehnica Bars discutăm mai mult la curs (care durează 8 ore și se face într-o singură zi) și puteți citi pe îndelete aici:  http://accessconsciousness.org/en/microsites/accessbars/.

După primul curs, fiecare participant devine Practician Access Bars și poate oferi beneficiile acestei tehnici minunate familiei, prietenilor, cunoscuților sau poate începe un nou business în acest domeniu, acela de a oferi sesiuni private de Bars.

Pentru înscrieri la curs sau la sesiuni private, vă aștept mesajele la alina.accesseurope@gmail.com sau la telefon 0722 434 440.