Workshop Codurile Luminii

Speaker: Stelian Chivu si Gigi Chivu

Data: Duminica 21 Februarie 2016 | Ora: 17:00 – 17:50 | Sala A

Doresc sa particip

-Reprezinta limbajul Universului emis din Centrul Inimii Solare sub forma de Iubire Cristalina Pura.

Sunt Pulsatii emise de catre Inima Solara (sursa existentei), ce strabat Universul, calatorind multidimensional, incorporandu-si matricea geometrica si frecventele in toate sistemele galactice strabatute.

Fiecare cod al Luminii este o pulsatie cristalina multidimensionala care contine informatie luminoasa, ce poate fi interpretata de constienta noastra prin: sunet, forma, culoare si/sau transmisii telepatice a unor cocepte subtile sau idei, in concordanta cu adevarul divin sau doar un sentiment sublim de Iubire si Purificare in inima.

Sunt energii vii care se adapteaza fiintei noastre si nivelului de constienta, expansionandu-ne gama de constienta cosmica si conferind vindecarea si alinierea cu dorintele proprii.

Codurile Luminii sunt atat de vechi pe cat de vechi este Universul. Ele au existat dintotdeauna in profunzimile memoriei genetice ale fiintei umane.

Codurile luminii:

  • sunt precum niste intrerupatoare de lumina care pot activa ADN-ul adormit din fiinta.
  • pot conecta ADN-ul uman cu sursele galactice de informatie.
  • vestesc trezirea noului ADN galactic in sistemul nostru planetar.

Vom aborda tehnici si metode de trezire si acordare cu aceste CODURI ALE LUMINII, reusind astfel sa inaltam fiinta si sa aducem ABUNDENTA, MAESTRIA, SANATATEA, IUBIREA si LUMINA in viata noastra.

Conferinta va fi sustinuta de psiholog Stelian Chivu impreuna cu parapsiholog Gigi Chivu, terapeuti si indrumatori spirituali cu o experienta de peste 25 de ani in practici de vindecare, protectie si echilibrare energetica, inventatorii PIRAMIDEI DUBLE SUSPENDATE din Galati, unica in Europa, si a sistemului de vindecare GENERATOR DE ENERGIE 0 GENENZO.

Pentru detalii si inscrieri:

Mail: energianoua11@gmail.com
Tel: 0722.397.974 / 0722 743 000