Workshop De ce facem ceea ce facem? Ce ne motiveaza?

Speaker: Sorina Aurica

Data: Sambata 20 Februarie 2016 | Ora: 10:30 – 11:20 | Sala B

Doresc sa particip

Motivația, acel ceva care ne determină să facem un pas și încă un pas în evoluția noastră ca oameni, acel ceva atât de la îndemână și uneori, totuși, atât de greu de găsit.
În fiecare om există un licăr, un talent, fiecare dintre noi ne-am născut cu șansa de a reuși în ceea ce ne dorim, totul e să știm că suntem buni și minunați și că în noi înșine este ascunsă o comoară pe care trebuie să o descoperim și să o valorificăm.

Ne e bine așa sau suntem in zona de comfort? Putem mai mult ? Merităm mai mult ?Facem ceva dar ne dorim altceva? Cât de bine ne cunoaștem ? Ce ne motivează? De ce facem ceea ce facem ?

Impreună cu Points of You, vă invitam  să veniți cu propria voastră viziune într-un spațiu sigur, unde nimeni nu va  judecă, să intrați în atmosfera Points of You, deschiși pentru a primi și a luă cu voi răspunsurile la întrebările proprii privind motivatia, năzuințele, realitatea, credințele, deciziile voasțre.

Iată doar câteva întrebări care în momentele unice cu Points of You , de pauză, de relaxare, de extindere a perspectivelor, de clarificare împreună va vor oferi cele mai neașteptate răspunsuri despre de ce faceți ceea ce faceți . Momente unice  de a va descoperi pe voi înșivă și de a întâlni oameni noi și interesanți, momente  în care ne simțim bine… pur și simplu!