Workshop Detoxifiaza-ti corpul, mintea, emotiile si spiritul cu terapia ThetaHealing

Speaker: Laura Ioana Popescu, Coach-Terapeut / Instructor ThetaHealing® Trainer Wellbeing- masaj ventuze/ guasha

Data: Vineri, 19 Februarie 2016 |  Ora: 14:00 – 14:50

Doresc sa particip

Laura Ioana PopescuFacem curatenie in casa noastra, ne preocupam sa avem corpul curat, dar cat timp ne acordam sa ne curatam gandurile din mintea noastra? Ne regeneram in fiecare clipa si ceea ce este in interiorul nostru se reflecta la exterior.

Cum ar fi sa avem o posibilitate simpla si eficienta de a accesa usor starea de puritate mentala, emotionala si sufleteasca care ne face sa ne simtim plini de pace interioara, bucurie, armonie? Starea cerebrala Theta, este acea stare a frecventelor creierului nostru, in care simtim o stare de relaxare profunda, vizualizare, deschidere a intuitiei, creativitate.

Poate fi accesata in 30 de secunde cu Tehnica ThetaHealing si folosita pentru a iti creea o viata extraordinara. In starea cerebrala Theta se elibereaza endorfine, serotonina, dopamina si hormon de crestere, toate acestea contribuind la relaxarea si regenerarea organismului.

Va astept cu drag la acest workshop sa va daruiesc informatii pretioase despre cum ne putem ocupa de a scoate toxinele din corp, minte, emotii si spirit.

Cadou – vom face meditatia de conectare in starea cerebrala Theta si o curatare de energii de vibratie joasa, o echilibrare a centrilor energetici, conectarea cu Iubire Neconditionata, lumina Divina.

Va astept cu drag, Pe curand!

Magia Bucuriei – Laura Ioana Popescu

Magia Bucuriei – Pagina Facebook Laura Ioana Popescu

https://www.facebook.com/Handmade-cu-atitudine