Workshop Incursiune practică în metoda ”Călătoria”, de Brandon Bays

Speaker: Patricia Cihodaru
Data: Vineri 19 Februarie 2016 | Ora: 19:00 – 19:50 | Sala A

Doresc sa particip

În ultimii ani Brandon Bays, expert în vindecarea minte-corp, autoarea best-seller-ului ”Călătoria” și a metodei de dezvoltare personală cu același nume, a susținut în România (alături de alți speakeri din echipa ei) mai multe seminarii, în care a prezentat setul de instrumente de intervenție în plan emoțional reunite sub numele ”The Journey”.

Astfel, sute de români au putut constata beneficiile acestor tehnici pentru sănătatea lor emoțională, relațională, precum și atunci când e utilizată ca adjuvant în eliberarea de afecțiunile fizice cauzate – sau cel puțin facilitate – de stresul psihic.

 

Workshopul ”Incursiune în metoda Călătoria” din cadrul ”BMS Festival” vă propune să faceți cunoștință cu acest set de procedee prin exerciții practice cu ajutorul cărora să experimentați direct o parte din beneficiile metodei care au făcut-o celebră în lumea întreagă.

De asemenea, veți face cunoștință și cu alți practicieni ”Călătoria” și veți afla care este programul seminariilor ”Călătoria” în România în anul 2016 și cum vă puteți forma ca practician acreditat ”Journey”.

Vă așteptăm cu drag vineri, 19 februarie 2016, între orele 19.00 – 19.50, să facem primii pași ai unei ”Călătorii” interioare, într-o atmosferă plăcută, caldă, vindecătoare pentru suflet!