Workshop Inițiere în Reiki gradul I cu Școala Iubirii

Speakeri: Bogdan Begligiu și Andreea Lada, fondatori Școala Iubirii, maeștri Reiki
Data: Duminica 21 Februarie 2016 | Ora: 13:30 – 14:20 | Sala B

Doresc sa particip

Prin proiectul Școala Iubirii ne-am propus să luminăm calea spirituală pentru toți cei care vor să înceapă călătoria pe acest drum.

Ne dorim să vă învățăm diferite modalități prin care să pătrundeți în voi și astfel să accesați oceanul infinit al nemărginirii, iubirii, liniștii, lumina și pe Dumnezeu. Religia noastră nu are altă lege decât iubirea, aici nu există credincioși și necredincioși, iubirea îi cuprinde pe toți.

Școala Iubirii este un mediu hrănitor, care permite transformarea omului în ființă superioară ca și conștiință, tocmai pentru că te pune să cauți în inteior, și apoi găsind să te poți hrăni spiriual evolutiv din acel mediu. Școala Iubirii este un mediu al dragostei. Oamenii care nu iubesc pot fi considerați orbi. Ei nu au înțeles nimic din această viață. La școală oamenii ar trebui să învețe să iubească.

Fiecare ființă are o matrice distinctă a minții care pentru a fi blocată și a permite sufletului să se trezească, reacționează diferit la stimuli. De aceea și oferim diferite tehnici, pentru ca fiecare să o aleagă pe cea cu care rezonează și să o practice apoi zilnic.

Reiki reprezintă o tehnică japoneză de vindecare cu mâinile aplicate pe corp, foarte sigură, plăcută, neagresivă și care utilizează energia pentru a trata dureri fizice fără să apeleze la apăsare, manipulare sau masaj. Este un sistem folosit pentru redarea echilibrului, pentru refacerea și armonizarea tuturor dimensiunilor ființei: trup, minte, emoții și spirit.

Asta înseamnă că și dacă ajungi să primești sau să practici Reiki căutând o vindecare la nivel fizic sau emoțional, vei ajunge să conștientizezi apoi beneficii la mai multe nivele, în moduri total neașteptate.

Reiki nu discriminează, ci pur li simplu curge prin noi și ne ajută să ne vindecăm exact în modalitatea care este cea mai bună pentru noi în acel moment. Nici măcar nu trebuie să crezi cu încrâncenare în Reiki, pur și simplu vei ajunge să crezi în momentul în care vei simți binele pe care ți-l faci.

Vă invităm în fiecare zi la orele de yoga online pe care le susținem pe site-ul nostru de la 7.30-8.15 și la tabere spirituale pe care le organizăm lunar.

www.scoalaiubirii.ro

www.facebook.com/scoalaiubiriiananda

Canal de Yotube