Workshop Schimba-ti apa, schimba-ti viata

Speaker: Alina Roibu

Data: Sambata 20 Februarie 2016 | Ora: 16:30-17:20 | Sala B

Doresc sa particip

Secretul unei vieti sanatoase pentru toti…Apa Kangen!

 Apa vie Kangen este o apa alcalina, puternic antioxidanta, ionizata si microstructurata, cu o rata de absorbtie maxima si reprezinta cea mai  naturala solutie pentru imbunatatirea starii de sanatate!

De ce Apa este asa de importanta?

Apa este fundamentul vietii. Viata a aparut in apa . Ea reprezinta 70% din corpul nostru si nu poate fi omisa, daca ne dorim sa avem parte de o sanatate vibranta. Un om nu poate supravetui mai mult de cateva zile fara apa, pe cand fara hrana se poate trai mai mult.

Apa reprezinta baza pentru toate fluidele corpului, inclusiv pentru sange, limfa si sucuri gastrice.

Apa este absolut necesara pentru transportul si absorbtia substantelor nutritive, de asemenea pentru eliminarea deseurilor si toxinelor din organism.

Apa regleaza temperatura corpului, lubrefiaza articulatiile, inconjoara organele interne protejandu-le, umidifica tesuturile.

Apa este esentiala la multe nivele. Este implicata in transmiterea semnalelor electrice in tot corpul.

Apa are memorie! Cand cantitatea sau calitatea apei pe care o bem este compromisa , semnalele pot deveni distorsionate sau scurtcircuitate.

Apa este cea mai mare sursa de energie din corpul uman. Miscarea ei , inlauntrul si in afara celulelor, produce o cantitate semnificativa de energie.

Ce apa bem?

Este apa doar apa?

Cum putem obtine o apa cu proprietati terapeutice?

Toate apele sunt la fel…si apa imbuteliata este atat de sanatoasa precum credem?

Sunt intrebari la care veti gasi raspuns in cadrul prezentarii noastre de sambata 20 februarie, ora 16.30, unde, va vom prezenta proprietatile unice ale apei Kangen si importanta apei pentru organism.

Schimba-ti Apa, schimba-ti Viata! 

Roibu Alina

Terapeut Bowen/biorezonanta/nutritie/terapie florala Bach

Centrul  de Sanatate Bioprosano Iasi
tel.0741987554