Demonstratie interactiva despre Reconnective Healing si The Reconnection

Speaker: Andra Ivanov, instructor asociat la The Reconnection, practician Reconnective Healing® si Reconnection™

Data: Sambata, 22 februarie 2020, ora: 13:00-14:30

Experimenteaza vindecarea – dincolo de orice ai citit, gandit sau visat despre asta !

„Daca esti norocos, vindecarea ta va veni in forma pe care ai anticipat-o. Daca esti intr-adevar norocos, vindecarea ta va veni intr-o forma pe care nici n-ai visat-o, aceea pe care Universul a gandit-o in mod specific pentru tine.” – Dr. Eric Pearl, cel care a descoperit metoda Reconnective Healing ® (Vindecarea Reconectiva).

Fiecare dintre noi suntem nascuti cu abilitati de vindecare, de vindecatori. Dumnezeu s-a ingrijit de acest aspect. Este nevoie sa avem incredere in noi si in capacitatea noastra de a le putea „trezi”. Iar prin intermediul Vindecarii Reconective® si Reconectarii™ putem invata acest lucru. Citeste aici cateva marturii despre vindecare:  https://www.reconectarea.com/categorie/marturii

Ce este RECONNECTIVE HEALING®?

Metoda unica de a vindeca si de a fi vindecat, Reconnective Healing® (Vindecarea Reconectiva) este adesea o experienta care schimba viata, deoarece utilizeaza noi frecvente care permit vindecarea trupului, mintii si spiritului. Diferita de Reiki, Qi Gong, Vindecarea Pranica sau Johrei, Reconnective healing® (Vindecarea Reconectiva) este dincolo de oricare tehnica, este mai mult de atat.

Cum se lucreaza in aceasta metoda? (foto 1)

Se lucreaza in sedinte individuale, de regula trei, acestea putandu-se repeta cam dupa un an. Asa cum explica dr. Eric Pearl in cartea „Reconectarea: Vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine”, ecuatia vindecarii are trei termeni: clientul/beneficiarul sedintei de vindecare, sursa frecventelor si practicianul.

Programeaza-te acum la o sedinta de Reconnective Healing, link: https://www.reconectarea.com/programari

Practicianul de Reconnective healing® are, in cadrul sedintelor, rolul de catalizator, de transmitator al frecventelor reconective intre sursa acestora si client/pacient. Indepartarea interferentelor sau blocajelor persoanei respective/pacientului cu care lucreaza, este cel mai probabil lucru care se petrece.

Rolul pe care il au practicienii este de a observa ce simt in timpul sedintei si de a fi catalizatorii vindecarii persoanei. Nu dirijeaza si nu indruma energiile, nu fac evaluare diagnostic, mai mult chiar este de preferat sa stie cat mai putin despre dezechilibrul pentru care vine clientul.

Universul/Dumnezeu/Iubirea/Inteligenta universala stie cel mai bine ceea ce are nevoie clientul, mintea noastra dandu-si doar cu parerea.

La fel ca in orice metoda de vindecare alopata sau nealopata, nici in aceasta metoda nu se fac promisiuni sau garantii. Invitatia catre toata lumea este ca merita incercata, experimentata, deoarece actioneaza la toate nivelurile finite: fizic, mental, emotional si spiritual.

Vei afla cum poti sa devii si tu practician de Reconnective Healing (vindecare reconectiva)!

De curand este disponibil online si in limba romana Nivelul 1 al cursurilor de pregatire oferite de The Reconnection.

Programul Online de Pregatire Nivelul I de Reconnective Healing este o experienta profunda si dinamica de e-Learning cu Eric, care iti permite in acelasi timp sa lucrezi in ritmul tau … si deschide posibilitati noi de interactiune cu materialul invatat si cu colegii de pe intreg globul. Interfata socio-digitala pe care o cream iti permite sa ai discutii aprofundate pe forumuri, mai mult timp alocat pentru intrebari si raspunsuri, insusirea informatiilor in ritmul propriu, toate acestea in confortul de acasa, de la birou, din sala de asteptare sau de la cafenea. In Nivelul I online, vei invata cum sa simti frecventele reconective, cum sa le urmaresti, sa te conectezi la ele si sa interactionezi cu ele, cu spectrul atotcuprinzator de Energie, Lumina & Informatie®. In plus, Nivelul I online te va face eligibil sa mergi mai departe, la experienta directa a Nivelului II predat de Andra Ivanov, impreuna cu echipa internationala de asistenti, ce va avea loc la Bucuresti, in datele de 14-15 Noiembrie, 2020, la Hotel WTC.

Nivelul I online este un program de pregatire personalizat, format din opt parti care te vor introduce in plenitudinea Vindecarii Reconective – un nivel nou si evoluat de sanatate, echilibru si potential uman care nu necesita tehnici complicate sau ritualuri. Unic prin continutul sau, Nivelul I online al Programului de Pregatire este util atat novicilor cat si practicienilor cu experienta. Ca nou venit, vei descoperi cum sa accesezi imediat aceste noi frecvente de vindecare. Ca practician cu experienta, vei descoperi acel salt calitativ care va face diferenta in modul in care lucrezi.

Afla mai multe despre aceasta posibilitate la prezentarea din 22 februarie 2020, ora 13 sala A sau B.

Ce este The Reconnection® (Reconectarea)?

The Reconnection® (Reconectarea) este un proces unic in viata, consta in doua sedinte diferite si are ca intentie crearea conditiilor pentru o evolutie personala accelerata.

The Reconnection® (Reconectarea) face sa revina si activeaza conexiunile dintre sistemul energetic al omului, sistemul energetic universal si reteaua care inconjoara Pamantul.

Aceasta permite schimbul de lumina si informatie, reconectarea spiralelor de ADN si reintegrarea stringurilor.

Cum putem beneficia in Romania de aceasta metoda?

„Pentru mine cea mai mare bucurie este sa fiu un termen al ecuatiei vindecarii si sa impartasesc aceasta metoda oricaror persoane care aleg sa utilizeze frecventele reconective pe parcursul propriei cai de evolutie”, Andra Ivanov, practician de Reconnective Healing® (Vindecarea Reconectiva) si Reconnection® (Reconectarea) din 2007,  din Romania.

Andra Ivanov  a contribuit la introducerea in Romania a acestei metode de vindecare in calitate de co-sponsor al Programelor The Reconnection™. De atunci Andra este practician Reconnective Healing® (Vindecarea Reconectiva) si Reconnection® (Reconectarea Personala) si practica exclusiv aceasta metoda de vindecare, la cabinetul din Bucuresti sau la distanta.

In prezent Andra este Instructor Asociat la The Reconnection si preda in Romania si in lume programele oferite de Reconnection LLC.  

Si anul acesta, la data de 22 februarie 2020,  Andra te invita si te asteapta cu drag si cu surprize, sa te intalnesti cu aceasta metoda de vindecare si evolutie in cadrul prezentarii ce va avea loc la ora 13:00 in sala A sau B.

Pe parcursul intalnirii:

  • vei fi informat despre felul cum functioneaza aceasta metoda de vindecare simpla si perfect potrivita transformarilor prin care trecem cu totii in aceasta perioada.
  • vei vedea efectiv cum lucreaza frecventele reconective prin demonstratia care va avea loc.
  • vei afla cum poti sa beneficiezi de aceasta metoda, sa ajuti pe altii si sa devii practician.

Prezentarea va avea un caracter interactiv si se va derula si in functie de intrebarile celor prezenti.

In Romania metoda este prezenta inca din anul 2007 cand Eric Pearl si echipa sa au inceput seria programelor de la Bucuresti, continuate apoi in 2008 si 2010 si 2015 si 2017.

Anul acesta, cursul Live este programat pe 14-15 Noiembrie, la Bucuresti.

Vino si interactioneaza cu o parte din Practicienii de Reconnective Healing din Romania, care te asteapta la standul „Reconnective Healing si Reconnection” (Stand 31).

Pentru mai multe detalii se pot accesa:
http://www.reconectarea.com/

https://www.facebook.com/VindecareReconectiva/

https://www.youtube.com/channel/UCZ8ua5KAqYKTijJ3KViPx5Q