Folosește puterea protecției energetice pentru a-ți schimba viața

Și recâștigă-ți astfel PUTEREA INTERIOARĂ învățând să te protejezi energetic

Speaker: Stelian Chivu, psiholog si Gigi Chivu, parapsiholog

Data: Sambata 30 Septembrie 2017 | Sala A | 14:30

95% dintre oameni, indiferent de domeniul de activitate, se confruntă cu atacurile energetice în cel puțin unul din aspectele vieții lor!

Ți s-a petrecut vreodată:

  • Să te simți obosit, epuizat, stresat sau nervos după ce ai intereacționat cu o anumită persoană?
  • Să simți cum ești cuprins de o teamă nedefinită, inexplicabilă și fără obiect atunci când te afli într-un anumit loc?
  • Să constați că după ce ai fost fixat cu privirea de o anumită persoană ți se face rău?
  • Să simți că tu POȚI mult mai mult, dar, într-un mod inexplicabil, ești pur și simplu blocat într-o viață mediocră?
  • Să constați că ai blocaje financiare, sentimentale, sociale?
  • Să vezi că oricât de mult ai munci, veniturile tale nu sporesc, oricât de mult ai iubi, nu reușești să ai o relație de lungă durată plină de armonie, oricât de mult ai socializa, tot nu ai prieteni?

Toate aceste simptome, și multe altele te determină să îți pierzi încrederea în tine, în viață și într-un final se instalează resemnarea și abandonarea.

Cum ar arăta viața ta dacă ai ȘTI CE SĂ FACI și CUM SĂ TE PROTEJEZI pentru a putea să îți trăiești viața așa cum ți-o dorești?

În cadrul conferinței vom vorbi despre IMPORTANȚA PROTECȚIEI ENERGETICE și rolul său esențial în atingerea și menținerea stării energetice de echilibru și armonie la nivel: fizic, emoțional, mental și spiritual.

CONCRET, vei afla tehnici simple și metode cu care să îți crești VIBRAȚIA și implicit și ÎNCREDEREA ÎN SINE, redobândindu-ți astfel PUTEREA INTERIOARĂ.Concret, vei afla tehnici simple si strategii cu care sa-ti cresti imediat increderea in tine si sa transformi Povestea Vietii tale intr-o Poveste de succes.Concret, vei afla tehnici simple si strategii cu care sa-ti cresti imediat increderea in tine si sa transformi Povestea Vietii tale intr-o Poveste de succes.
Tu ce crezi, ai nevoie de protecție energetică?

Dacă ești hipersensibil la vibrațiile înconjurătoare, (vibrații ale persoanelor cu care interacționezi, vibrații emanate în anumite locuri etc), atunci cu singuranță ai nevoie să îți formezi o IMUNITATE PSIHOLOGICĂ ȘI AURICĂ STATORNICĂ care să te apere de influenţa plasărilor de informaţii străine.

Vom vorbi despre necesitatea PROTECȚIEI SUBTILE ENERGETICE ÎN NOILE ENERGII și cum anume să ne protejăm.
Dacă te afli pe o cale spirituală autentică atunci e bine să știi că există posibilitatea să atragi influenţe negative, care vor încerca să-ți oprească munca sau progresul.

Datorită potenţialului tău energetic crescut, a meditațiilor, investigaţiilor şi cercetărilor pe care le faci, declanşezi impulsuri generatoare de evenimente si uneori, poți determina redirecţionarea unor energii negative spre tine, provocând sau atrăgând entităţile malefice.

În cadrul conferinței vom prezenta tehnici si metode PRACTICE de PROTECȚIE ENERGETICĂ, printre care:

1. PROTECȚIA CORPULUI FIZIC
2. PROTECȚIA INIMII, A DIFERITELOR ORGANE ȘI SISTEME DIN CORP
3. PROTECȚIA CUPLULUI – forme de protejare a relației de cuplu si a diferitelor relații personale
4. PROTECȚIA COPIILOR ȘI A FAMILIEI
5. PROTECȚIA AMBIENTALĂ – a casei, a biroului, patului, a mașinii, etc.
6. PROTECȚIA ÎN SPAȚII AMBIENTALE SPECIFICE – spații publice, aglomerări urbane, grupuri sociale mari și mici, locații specifice (mall-uri, market-uri)
7. PROTECȚIA FINANCIARĂ – personală, de familie, a afacerilor etc.
8. PROTECȚIA TEHNOLOGICĂ – realizarea multiplelor forme de protecție personală sau de grup cu ajutorul tehnologiilor.

9. PROTECȚIA ANCESTRALĂ – curățarea întregii linii ancestrale, întreruperea lanțului karmic și vindecarea diferitelor probleme strămoșești.

Conferința va fi susținută de psiholog Stelian Chivu împreună cu parapsiholog Gigi Chivu, terapeuți si îndrumători spirituali cu o experiență de peste 30 de ani în practici de vindecare, protecție și echilibrare energetică, inventatorii PIRAMIDEI DUBLE SUSPENDATE din Galați, unică în Europa, și a sistemului de vindecare GENERATOR DE ENERGIE 0 GENENZO.