Conferinta Alpha Genomix – Iluminarea Celulara și activarea potențialului transformator al ADN-ului

Speakeri: Stelian Chivu, psiholog si Gigi Chivu, parapsiholog

14:00, Duminica 6 Octombrie 2019, Sala A

Centrul International de Metastiinta, Departamentul de Cercetare si Dezvoltare a Psihologiei si Parapsihologiei, organizeaza cursul:

Alpha GenomiX – Forta Multidimensionala a ADN-ului, Iluminarea celulara si trezirea potentialului Creator al ADN-ului
Activarea interdimensionala a celor 12 siruri ADN

“Scopul trecerii noastre prin substanta nu este altul decat acela de a crea noi ganduri, noi informatii, care se vor intoarce in Campul Fundamental, devenind sursa pentru noi ordonari in Univers.”
Imaginati-va ADN-ul ca fiind o sursa unica….sute de trilioane de “piese” chimice ce vibreaza pe aceeasi tonalitate – aceasta este ENERGIA SUFLETULUI vostru. Acest TOT ce intoneaza acelasi ton la unison, este CONSTIENTA ADN-ului – constienta la nivelul sufletului intregii structuri a fiintei umane.

Alpha Genomix este o metoda evolutionara prin care se realizeaza evolutia si decodificarea genomului uman pentru acordarea cu Energia Dimensiunii a 5-a, prin tehnici si metode ce utilizeaza conceptele lentilelor cuantice a stiintelor spirituale ale ADN-ului.
La aceasta conferinta veti primi informatii despre cele 12 siruri ADN, fiecare sir in parte va fi prezentat si se vor oferi metode practice de activare si stimulare naturala a tiparului propriului ADN si odata cu acesta si a energiei Kundalini si a vehiculului Merkaba.

Beneficiile activarii ADN-ului sunt nemasurate, pornind de la vindecarea alergiilor, vindecarea ranilor sufletesti, trezirea capacitatilor de relationare, trezirea abundentei, trezirea fortei personale si acordarea cu vibratii inalte. Deoarece ADN-ul regleaza toate aspectele fizice, mentale, emotionale si spirituale ale fiintei, posibilitatile sunt infinite!

Vom patrunde in interiorul ADN-ului insusi si vom descoperi ezotericul si iubirea pe care acest proces o poarta in el.
ADN-ul este mai mult decat chimie, ADN-ul defineste miezul vietii sacre, Iubirea Lui Dumnezeu ce este continuta in Univers, combinata cu confluente dimensionale si bucuria creatiei.
ADN-ul este intersectia fiintei umane cu Dumnezeu, este o combinatie dintre cuantic si non-cuantic, si vibratia sa este esenta adevarului Universului.
ADN-ul este substanta suprema a creatiei de pe planeta, el poarta imaginea Creatorului si reflecta aceasta imagine in toate modurile posibile.

La aceasta conferinta veti primi APLICATII SPECIFICE PENTRU ENERGIA CONSTIINTEI DIRECTIONATE PRIN TIPARUL DE MANIFESTARE AL CORPULUI ce stimuleaza portiunile activitatii adormite ale tiparului de manifestare, ce permite o avansare progresiva si accelerata a Tiparului organic evolutionar pana in Dimensiunea 12.
Vom vorbi despre tiparele de manifestare ale gandurilor si influenta lor asupra ADN-ului Daca puteti intelege faptul ca MINTEA UMANA este o forta energetica ce GENEREAZA PERMANENT TIPARE DE UNDE SCALARE prin procesul gandirii, atunci nu este greu de inteles cum GANDUL DIRECTIONAT CORESPUNZATOR poate influenta direct functionarea Tiparului Personal Scalar de Manifestare (ADN-ul).

La aceasta conferinta vom oferi informatii detaliate despre Metoda Evolutionara Alpha Genomix, ce include:
Recalibrarea Potentialului Electromagnetic – prima activare a ADN-ului prin metoda Alpha Genomix, prin care se “reseteaza” amprenta originara bio-energetica a fiintei, facilitand astfel eliberarea toxinelor, a traumelor acumulate si restabilind rezonanta armonica de frecventa inalta cu Energia Sursa.
Intensificarea Fluxului Bioenergetic – cea de-a doua activare a ADN-ului prin metoda Alpha Genomix, stimuleaza campul bioenergetic si intensifica creativitatea pe masura ce se realizeaza transformarea si transmutarea formelor-gand limitative. Curgerea energiilor in campul bioenergetic este astfel fluidizat si purificat.
Conectarea Fiintei cu Sursa – o urmatoare activare prin metoda Alpha Genomix,
stimuleaza o zona “adormita” din neocortex, facilitand conectarea la Campul de Constiinta Unificat.
Cristalizarea Frecventiala in Bioenergetica Fiintei – aceasta activare se concentreaza pe vindecarea corpului spiritual, stimuland trezirea progresiva a energiei Kundalini.

Vom prezenta metode prin care mintea constienta intentionata va deveni mai familiara cu limbajul sunetului si luminii prin care manifestarea opereaza,
deoarece ADN-ul este sensibil la vibratiile Sunetului si Luminii.
Se va realiza acordarea cu coeficienti inalti de frecventa de Lumina si Energie, coeficienti necesari evolutiei umane, in noua energie.
Evolutia spirituala sau accelerarea expansiunii constiintei inseamna trezirea si activarea celor 12 siruri ADN. Prin urmare, stimularea naturala a pattern-ului ADN-ului este o metoda evolutionara eficienta, prin care constiinta fiintei umane este trezita si iluminata.

Conferinta este sustinut de Stelian Chivu impreuna cu Gigi Chivu, psihologi si parapsihologi, terapeuti si indrumatori in autocunoastere, cu o experienta de peste 25 de ani in practici de vindecare, protectie si echilibrare energetica, specializati in Programare Neuro-Lingvistica si inventatori ai sistemului octoedron Piramida Dubla Energetica Suspendata, unica in lume, realizata la Galati, precum si ai Dispozitivului GENENZO – primul dispozitiv generator de energie de tip 0 folosit in vindecarile alternative.