Femeia Alfa

Speaker: Florin Stefan – Transformational Coach

19:00, Sambata 5 Octombrie, Sala A

Această conferinţă este adresată femeilor care vor să îşi redobândească puterea asupra vieţii lor.

Nu este uşor să fii femeie în era modernă, dar există cu siguranţă soluţii prin care orice femeie îşi poate face viaţa minunată.

Femeia este fiică, mama, soţie, angajată sau femeie de afaceri, ea este cea care se ocupă de bunul mers al treburilor casnice, de armonia din familie şi chiar şi de la locul de muncă.

Pe lângă toate acestea femeia trebuie să aibă grijă de ea însăşi, de corpul, mintea şi sufletul ei.

Viaţa unei femei este de multe ori un prilej de profunde şi minunate trăiri, însă poate fi şi o cursă cu obstacole care îi solicită toate resursele de care dispune.

Viaţa este o serie de alegeri şi da, începând de acum poţi alege să devii o femeie puternică, păstrându-ţi în acelaşi timp sensibilitatea şi vulnerabilitatea.

Refuză să te mai laşi influenţată de ceea ce vor alţii de la tine, de părerile celor din jur, de tradiţii şi obiceiuri care nu-ţi mai servesc.

Începe acum o frumoasă călătorie pentru a-ţi căuta propriul tău adevăr şi trăieşte în acord cu el.

Redefineşte-ţi valorile şi creionează-ţi o viaţă în care meriţi mai mult.

Chiar dacă va fi poate greu la început, chiar dacă te vei îndoi de puterea ta de a-ţi crea viaţa visurilor tale, îţi garantez că vei reuşi.

Eu cred cu tărie în tine şi în puterea ta interioară.

Ai supravieţuit atâtor furtuni, ai investit atât de multă energie în lucruri care poate nu ţi-au adus nimic bun, aşa că te invit să vezi cât de puternică eşti de fapt şi să preiei controlul asupra acestei puteri din interiorul tău şi să-ţi creezi o viaţă de care să fii mandră.

În cadrul acestei conferinţe vom descoperi împreună tehnici şi strategii utile pentru ca tu să te reconectezi cu tine, să ai curaj să acţionezi, să ai curaj să îţi foloseşti resursele şi să celebrezi fiecare minut din această viaţă trăită la cel mai înalt nivel al tău.

Fiecare persoană din sală va pleca cu un plan de acţiune măsurabil perfect adaptat şi realist. În încheiere vom celebra această evoluţie într-un mod specific şi vom invita fiecare participant să ne împărtăşească în comunitate rezultatele aplicabile ale planului.

Schimbă acum direcţia în care merge viaţa ta şi crează-ţi pas cu pas viaţa visurilor tale!