Fosfenismul si activarea glandei pineale

Speaker: Adriana Stefanescu

a emigrat în Spania acum 20 de ani, este coach fosfeno pedagog, terapeut transpersonal și s-a format ca specialist în măsurarea bio-energiei cu Estacion Aura Video (Kirlian). 
În prezent predă cursuri de Fosfenism, Lumină Naturala cu Fosfene a Dr. Lefebure Metods in Spania si în exclusivitate în România.  

17:30, Sambata 22 Octombrie, Sala B

Fosfenismul este o metodă excepțională de lucru individual cu ajutorul căreia învățăm cum să transformăm energia luminii în energie mentală în putere cognitivă și subtilă.


O fosfena este un element creat de lumina naturală, este o pată de diferente culori pe care o putem vedea atât cu ochii închiși cât și cu ochii deschiși după ce s-a realizat o scurtă observație fixă la o sursă de lumină naturală în cazul nostru vorbim de lampa fosfenică a Dr. Lefebure.

Lumina este esențială pentru viața noastră și cu aplicația directă a fosfenei la nivel terapeutic există rezultate foarte bune pentru cazurile de anxietate, depresie și insomnie. Fosfena ne ajută la curățarea într-un mod foarte simplu a emoțiilor dăunătoare care ne pot bloca zilnic și ne împiedică să trăim în armonie cu noi înșine și cu lumea care ne înconjoară.


Fosfenismul este foarte apreciat în pedagogie, elevii în prezența experienței luminoase cu lumină fosfenică simt o  îmbunătățire semnificativă atât pentru învățare, cât și pentru creșterea inteligenței, o mai mare creativitate și o mai bună memorare.

Atunci când lumina ajunge în creierul nostru, se produce stimularea glandei pineale  într-un mod natural, glanda pineală este ceasul nostru biologic  responsabil în special pentru echilibrul zilnic între somn și veghe.Când lumina ajunge în inimile noastre, toată viața noastră începe să aibă un sens esențial pentru existența noastră. 


Creierul, glanda pineală și inima atunci când se întâlnesc în prezența luminii interioare, au capacitatea de a ne deschide către sinele superior, ne deschide ușa conștiinței.

Cu ajutoul fosfenelor putem accesa cu ușurință ochiul nostru interior pentru a fi mai intuitivi, mai creativi, mai echilibrați și mai încrezători în noi înșine.

Fosfenismul este ușor de aplicat în orice domeniu profesional, dacă tehnica este înțeleasă și aplicată corect. Este compatibilă cu toate terapiile, aplicarea fosfenei amplifică rezultatele așteptate, oferind beneficii neuronale și energetice atît beneficiarului terapiei, cît și terapeutului însuși.Dr. Lefebure Methods®, o metodă de creștere și dezvoltare personală, cu mai mult de 60 de ani de  cercetare constantă și difuzare internațională. 

www.fosfenismul.com