Hypercoaching, Flow si Reality Creation

Speaker: Bruno Medicina

11:30, Sambata 5 Octombrie 2019, Sala B

“Atunci când suntem relaxaţi, focalizaţi şi determinaţi, intrăm într-o stare mentală în care succesul este inevitabil.” – Bruno Medicina

Oricine a facut o activitate sportivă, in special arte marţiale, a auzit vorbindu-se – şi poate a şi experimentat – asa zisa Stare de Flux.

Este o condiţie psihofizică in care eficienţa este maximă, concentrarea totală, iar rezultatele par să vină fără nici un efort.

 

Am inceput să mă informez asupra acestui subiect, deoarece credeam că anumite tehnici mentale create de maeştrii artelor marţiale puteau fi utile pentru a atinge un nivel asemănător de eficienţă şi in activităţile cotidiene şi profesionale şi desigur, asa a şi fost.

 

Ceea ce nu mi-am imaginat este că studiile mele asupra Stării de Flux – combinate cu alte studii asupra conştiinţei şi fizicii cuantice – ar fi putut pune bazele pentru ceva mult mai profund.

 

Da fapt, a fi in Flux inseamnă să te găseşti in punctul zero al conştiinţei, să experimentezi libertatea absolută ce derivă din concentrarea pe momentul prezent şi din conexiunea globală cu mediul inconjurător.

 

Presupune activarea Sincronicităţii, Legii Atracţiei, activarea unor resurse a căror existenţă nu o bănuim şi eliminarea unor obstacole cu care mintea noastră se boicotează continuu, şi – mai ales – alinierea cu energia universului.

 

Vă aştept la acest Workshop, pentru a descoperi impreună cum să avem o percepţie complet diferită asupra ce putem face, cum să atingem aceasta stare specială a minţii şi cum să o folosim in avantajul nostru.

 

Bruno Medicina, 60 de ani, este un este un Performance Coach (HPCC), Trainer, Autor şi Speaker, cu aproape 40 de ani de experienta in a-i ajuta pe oameni sa descopere si sa isi foloseasca potentialul lor pentru a obtine performante de top în orice domeniu, cu o atentie speciala pe vanzari, leadership, sport si muzica.

Are un background solid în filosofie, muzica clasica, arte martiale si psihologie si o serie de cunostinte in domenii mai putin formale (Programare Neurolingvistica, Hipnoza Ericksoniana, Coaching, Hyper Performance Training, Total Quality Management, Arte martiale, Firewalking, Boardbreaking, etc.) si impartaseste cu entuziasm experienta sa umana si profesionala.

Prin urmare, isi mentine o activitate intensa ca trainer, coach, speaker si consultant.

Dincolo de repertoriul standard de training, Bruno a dezvoltat o serie de Seminarii originale care includ experiente de mare impact, precum Firewalking (Fire Up Your Power Seminar) si Boardbreaking (FLY – Find the Leader in You Seminar), si niste traininguri deosebite de nivel avansat unde se aplica cele mai recente descoperiri in Psihologia Evolutionista, Teoria Jocurilor, Neuromarketing si Fluxogenics.

 

Creatiile sale mai recente:

– “Effortless Performance Training: The F.L.O.W. System”– bazat pe ultimele cercetari privind asa-numita „stare de flux” si utilizarea potentiala a acesteia în afaceri, sport si viata personala pentru a obtine rezultate maxime cu efort minim.

– “In flow with the Infinite: the secrets of charisma” – un mod complet nou de a se reconecta cu identitatea cea mai profunda si de a elibera adevarata esenta a puterii si a conducerii

– “HyperCoaching: a multidimensional experience of growth” – un model de coaching care abordeaza toate aspectele unei performante, pentru a obtine rezultate exceptionale în orice domeniu, personal si profesional.

www.brunomedicina.com